Nem szorulnak be az ország egyik sarkába, és állítólag felfedezték őket az idősek és a nők is. A választáson csalódott Jobbik ezzel vigasztalhatja magát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
A jobbik sokkal jobban szerepelt volna, ha minden öt percben tudatosították volna az emberekben hogy néppárt szeretne lenni, és elhatárolódik minden erőszaktól! Sokan,
köztük én is még mindig a kigyúrt agyatlan emberek pártját látják. Én nem tartom vereségnek ezt az eredményt, sőt!!
Sííva
@gomez: Pedig hidd el nem kigyúrt agyatlan emberek pártja! Csak olyanoké akik kiállnak a végsőkig elnyomott magyar mellett. Sajnálatos módon nem lehet statisztikát készíteni a bűnesetekről, főleg a halállal végződőkről.Pedig! Pedig csak a híreket kell figyelni mert bizony az ember fia rájön a sorok között olvasva, hogy az elkövető mely etnikumba tartozik. Az a probléma, hogy ezek az emberek megpróbálták felvállalni az ellenállást a csoportos terrorizmus ellen. Vagy az, hogy nem akarnak hatezermilliárdot kiadni egy egész évig tartó megemlékezésre? Vagy esetleg az, hogy a magyar termőföldek magyar tulajdonban maradjanak? Vagy az, hogy gátat szabjanak a megélhetési gyerekgyártásnak és megköveteljék a minőségi gyereknevelést? Bizony akkor nem lehetne hatezerért, vetőmagért (amit persze rögtön eladnak a magyarnak és később elmennek ellopni a termést), ásóért, kapáért, sörért és pörköltért? Ezek az emberek nem gondolnak a holnapra, mert nincs aki megtanítsa nekik! Tisztelet a kevés kivételnek! Az emberek csak azt hallják, látják, olvassák a médiában, hogy a Jobbik egy náci, rasszista, antiszemita, fasiszta párt. Ha nem olvasunk utána a neten és nem ismerkedünk meg a valósággal, bizony elrettentő. Mert mi is ömlik ránk? Ne tedd ezt, ne tedd azt, félj, ne kérdezz, ne vitázz! Állj be a sorba, dolgozz, adózz! Ez az életünk? Nekünk nincs jogunk beleszólni, hogy mit tegyenek azok akiket négyévente megválaszt az ország töredéke? Már nem írok többet, talán ez is elég ahhoz, hogy gondolkodásra késztessen embereket!
Manhattan
Itt az idő menni kell, minél távolabb ebből az országból. Most 4 betli év következik, ami 2018-ban már rákényszeríti a Fidesz, hogy a Jobbikkal szövetkezzen és együtt lesz nekik további nyóc évük. Azaz kb. 12 év múlva lesz esély a demokratikus változásra, de az sem biztos. Ez idő alatt ti felettetek is elszáll az idő. Nem érdemes habozni tovább.
gomez
@Sííva: találtál egy vonakodót, és csak abban bízok hogy sok közöttetek akik így gondolkodnak. Személy szerint gratulálok az elért eredményhez! Most már tudatosítanom kellene magamban hogy "gyáva népnek nincs hazája"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.