Egységes a magyar nemzet - jelentette ki Orbán Viktor a választás éjszakáján, azt akarván sugallni persze, hogy ez az egységes nemzet egységesen a Fidesz támogatja, hiszen ők győztek. Nos, nézzük, miből lett a - várható - kétharmaduk az általuk kidolgozott „csodálatos” választási rendszerüknek köszönhetően, úgy, hogy valójában csak a harmadik helyen állnak a nem szavazók és a nem a Fideszre szavazók után.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
"okosan" ki lett dolgozva ez a választási rendszer...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Sede: Az tény, hogy még jobban víz alá próbálják majd nyomni őket. Még látványosabb akciók várhatók ezen a téren is, mert nem dőlhetnek hátra, ugyanis nem volt egyszerű győzelem ez számukra. Törvényeket kellett módosítani, embereket kellett eltávolítani a posztjukról, milliárdokat kellett költeni a propagandára hogy nagy nehezen 45% szavazatot összekaparjanak maguknak. Mindez ráadásul úgy sikerült, hogy egy rendkívül elcseszett ellenzékkel kellett versenyezniük.
Sede
@human: és semmi jelét nem látom, hogy ez az ellenzék 4 év múlva ne legyen ugyancsak "elcseszett" vagy még "elcseszettebb"...
mekkelek
@bubu1 : " Köszönet " a 39% nem szavazottaknak.

Ez is a fideszes forogatókönyv része volt. Ezt a célt szolgálta a Simon balhé meg a Zuschlag könyv.
geo
Az ellenzék azt mondta, hogy aki nem szavaz az a fideszt támogatja. Erre hivatkozva egységesnek mondható a támogatottság.
trenszmen
SZÉGYEN EZ!
Nem tudom, hogy azok akik a fideszre szavaztak végig gondolták-e, hogyha mindenki lelép külföldre aki tervezi, akkor ki fogja eltartani a rengeteg embert( közalkalmazottak, nyugdíjasok, kissebség stb.).
Óriási bukta lesz ebből 2 éven belül!
Desischado
@trenszmen: Igazad van! Remélem, hogy ez lesz! Mert elcsalhatta a választást, meg lehettek birkák, és az ellenzék sem szerepelt fényesen, de a látszatot nem tudja sokáig fenntartani! Vagy hogy bűvészkedik orbán hazugovics azzal, hogy nem jönnek, inkább az is elmegy, aki itt volt - mármint a befektetők, - nincs munka, a közmunka nem hoz GDP-ét! Óriási kivándorlás lesz! Na, ezzel mit akar kezdeni a fidesz? A saját mocskukba fulladhatnak! Azok meg tapsoljanak, akik Észak Koreát akarnak! Egy szűk réteg gazdag, és egy nagy réteg mélyszegény! Vajon a vén nyuggerek - tisztelet a kivételnek - akkor is lelkesen éltetik majd orbánt, amikor csökkenti a nyugdíjaikat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.