Parázs vitára számítanak a szombati választás-értékelő választmányi ülésen az MSZP-sek. Ám még arról is vita folyt, hogy folyjék-e vita. A pártvezetéssel szemben kritikus politikusok szerint megkerülhetetlen Mesterházy felelősségének felvetése, de többen is úgy vélik, kevesen maradtak, akik ezt meg merik kockáztatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@keresztapa: Mar valaszolt. Leteti kezeloje volt az osszegnek.
meszroslorince miert nem szamol be rola honnan van a 7 milliard, 1 bites fineszfanok kedveert: 7 ezer millio. 30-szor annyi mint simon kezelt vagyona.
keresztapa
@Yoda69: Akkor valóság állításáért van Simon előzetesbe, Mesterházy helyett.
Yoda69
@keresztapa: Azert van elozetesben, mert nem tuntette fel a penzt a vagyonbevallasaban, ami kepviseloknek kotelezo. Nem pedig a penz eredete miatt.
Erdekes modon rogant megsem vagtak elozetesbe, pedig o hasonlo nagysagrenedet sikalt el a bevallasaban.
keresztapa
@Yoda69: Nos akkor miért is nem tüntette fel? Lehet így, lehet úgy, magyarázkodni a lényeg, nem adózott jövedelemből keletkezett, és ha nem adózott, az meg fekete úton került a nevére, honnan is ? Meg egyáltalán miért is, az ő nevéhez van kötve? Nagyon sok a hogyan, és a miért! Csak Mesterházy nehogy már cella társa legyen, és rabzakóban élvezzék egymás társaságát mint MSZP szokást!
Yoda69
@keresztapa: latom a mellett siman tovabbsiklassz hogy rogan ettol tobbet sikasztott, csakhogy buntetlenul megussza mivel a bolsevik allampart vedelmet elvezi.
keresztapa
@Yoda69: Ha majd előzetesben lesz, akkor nem fogok elsiklani személye felett! Mivel Simon van előzetesben csak róla kialakult vélelmet tudok közölni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.