Parázs vitára számítanak a szombati választás-értékelő választmányi ülésen az MSZP-sek. Ám még arról is vita folyt, hogy folyjék-e vita. A pártvezetéssel szemben kritikus politikusok szerint megkerülhetetlen Mesterházy felelősségének felvetése, de többen is úgy vélik, kevesen maradtak, akik ezt meg merik kockáztatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Ha egy kicsit iszik Szanyi kapitány ha sokat iszik nem tud beszélni.
Csizmás Kond
Az összefogás többet ártott mint amennyit használt. Csak arra volt jó, hogy ismét mkinden megbukptt akarnok helyezkedni tudjon.
naaki
Ha azon vitáznak, hogy legyen-e vita, akkor gyávák és a helyükért aggódó trógerok. Nem kell egy baloldali Orbán. Mesterházynak mennie kell, nincs mese. Legyenek tökös legények a választmányban és legalább egyszer ne a saját érdekeiket nézzék, hanem a szavazókét.
keresztapa
Nekiment ő saját szavazóinak, Simon pártolásával, piszkos eredetű pénzek agyonhallgatásával, annak tusolásával a mai napig.
bencemacska
@keresztapa: Éppen nem pártolta Simont.
A helyettesét pedig illene ismerni!
Ha nem tudott a pénzről és annak eredetéről az a baj, ha tudott és később megtagadta Simont, azért!
Az elnökség felelősséggel jár!!!
keresztapa
@bencemacska: Igazad van, ő a pénzt pártolja, amiről Simon nem nyilatkozhat, hogy hogyan van az, hogy hallgatásra van kárhoztatva, persze pártérdekből. Erről Mesterházy mit sem tud, csak előző életvitelében történt a pénzfelhalmozás ahogyan nyilatkozta. Ezt honnan vette , Simon mondta neki és ő ezt el is hitte? Pártérdeke ezt kívánta, mint a párt első embere, nem piszkolható be a pártot.
Yoda69
@keresztapa: Honnan tudod hogy piszkos eredetu a penz? Ezt meg az ugyeszseg sem tudja, es nem is e miatt emeltek vadat simon ellen.
Mellesleg M. nem partolta simont, sot azonnali hatallyal menesztette. Ezt peldaul miert nem tette meg orban rogannal, aki a simon penz duplajat sikalta el?
keresztapa
@Yoda69: Onnan vagyok biztos benne, hogy ha a pénz eredete becsületes munka megtakarításából lenne félrerakva bankszámlán, akkor nem kellene titkolózni a pénz eredetét illetően, és nem kellene kamu kifogásokat kreálni! Az ügyészséget meg ki kell hagyni a játékból, mert az a becsület, tisztesség, tisztaság elleni játékos, paragrafusok, suta értelmezésének érdekfelhasználója. Közösség természetes igazságérzetének megcsúfolója!
Yoda69
@keresztapa: Magyarul nem tudod, csak azt mondod amit a kuszafogu is mond.
Szerintem rovidesen szabadon fog tavozni simon, az egesz felhajtas csakis es kizarolag a valasztasok miatt volt.
jancsipapa
-Balfasz Attilát elcsapják és jöhetnek az új ,tiszta emberek . Megmondta Lendvai Ildikó :- Teljesen új MSZP-t kell építe-NÜNK !!! -t,Valószínűleg már megint a TELJES megújulás jegyében . ( Ő maga ,Kovács László ,Baja Ferenc,Puch László,Szekeres Imre,Juhász Ferenc, Veres János ,Kiss Péter ,Draskovics Tibor ,Szilvási György stb...És ,ha a Hibbant úgy gondolja bezsarolja magát hozzájuk elnöknek ) Mind -mind makulátlan új arc.
hattorihanna
Teljesen meddő a vita,sajnos az összefogásnak ilyen formában annyi.Az ő szavazóik nem birkák,nekik olyan kormányprogrammal lehet csak elnyerni a bizalmukat és a szavazataikat,amit érdemesnek találnak,és elmennek miatta szavazni.Sajnos a fidesznek ilyen téren sokkal könnyebb a dolga,hisz elég rezsit csökkenteni máris voksolnak a bégetők.
Senara
Simon vitához annyit , nem tudott róla, de nem volt vér a tökébe oda állni bizottságnak nevezet bohócok elé és frappánsan elküldeni őket a retekbe , mert ha ellene lett volna bármi azt is naponta tízszer halljuk .Ő üzengetett ! Megadta nekik a lehetőséget , hogy Simonozzanak a választásokig . A másik nem a kormányváltás lehetősége volt a cél , hanem ki legyen a miniszterelnök .
keresztapa
@Yoda69: Kerülgetni az igazat, nem egyenes jellem! honnan van a számlán tárolt pénz! Csak erre valóságot kell válaszolni, és akkor nincs további kérdés feltéve!
Yoda69
@keresztapa: Mar valaszolt. Leteti kezeloje volt az osszegnek.
meszroslorince miert nem szamol be rola honnan van a 7 milliard, 1 bites fineszfanok kedveert: 7 ezer millio. 30-szor annyi mint simon kezelt vagyona.
keresztapa
@Yoda69: Akkor valóság állításáért van Simon előzetesbe, Mesterházy helyett.
Yoda69
@keresztapa: Azert van elozetesben, mert nem tuntette fel a penzt a vagyonbevallasaban, ami kepviseloknek kotelezo. Nem pedig a penz eredete miatt.
Erdekes modon rogant megsem vagtak elozetesbe, pedig o hasonlo nagysagrenedet sikalt el a bevallasaban.
keresztapa
@Yoda69: Nos akkor miért is nem tüntette fel? Lehet így, lehet úgy, magyarázkodni a lényeg, nem adózott jövedelemből keletkezett, és ha nem adózott, az meg fekete úton került a nevére, honnan is ? Meg egyáltalán miért is, az ő nevéhez van kötve? Nagyon sok a hogyan, és a miért! Csak Mesterházy nehogy már cella társa legyen, és rabzakóban élvezzék egymás társaságát mint MSZP szokást!
Yoda69
@keresztapa: latom a mellett siman tovabbsiklassz hogy rogan ettol tobbet sikasztott, csakhogy buntetlenul megussza mivel a bolsevik allampart vedelmet elvezi.
keresztapa
@Yoda69: Ha majd előzetesben lesz, akkor nem fogok elsiklani személye felett! Mivel Simon van előzetesben csak róla kialakult vélelmet tudok közölni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.