Húszezer rászoruló családnak jut húsvéti élelmiszercsomag a Katolikus Karitász most befejeződött segélyakciójából.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@lajospapa: Mert nem volt kommunizmus Magyarországon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@lajospapa: Mert nem volt kommunizmus Magyarországon...
Cicamama55
A katolikus emberek mindig segítőkészek voltak! A szociális intézményekben élő családoknak, hajléktalanoknak az egyház minden ünnepen csomagokkal próbált enyhíteni gondjain, rendszeres ruha-élelmiszer gyűjtéssel segítik a látókörükbe kerülő családok életét évtizedek óta! Lehet, hogy nem volt nagy dobra verve, de ez évtizedek óta így történt mi felénk! Én személy szerint egy 4 gyermekes családnak és egy fiatalon árván maradt testvérpárnak szoktam rendszeresen segíteni, amennyi tőlem telik...
lajospapa
@Cicamama55: Azt mondod nem volt? Kérdezd Kövér László urat! Meg a többit!
A keresztényi segítőkészség (és egyéb emberi) nagyon szép dolog és elismerésre méltó. Hozzászólásomban viszont arra akartam rámutatni, hogy volt Magyarországon egy időszak amikor talán 20000 segélycsomag lefedte volna az összes rászorulót. De ma? Igaz hogy akkor viszont nem volt ennyi gazdag sem. vagy ennyire gazdag. Néhány.
Cicamama55
Sokkal segítőkészebbek a kevésbé tehetős emberek, mint a gazdagok! ...Tisztelet a kivételnek, mert azért elvétve akad közöttük is szociálisan érzékenyebb személyiség.
Cicamama55
@lajospapa : Nem vagyok beszélő viszonyban Kövér Lászlóval... Hiteles információért pedig nem fordulnék hozzá, számomra nem meggyőző ember az, aki a múltját egy vonással ki tudja húzni az életéből..".Akinek nincs múltja, jövője sincsen"
Szvetlana
Amióta a Ferenc pápa megmutatta az irányvonalat, hogy merre kell menni, azóta ilyen ügybuzgóak. Olyan szép jelentéseket lehet erről írni és a megfelelő helyre címezni.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.