8-10 ezer másolt ajánlás van az íveken, melyek miatt Szigetvári és Szanyi feljelentést tesz. Akár országos listák is érvénytelenek lehetnek. 8-10 ezer hamis, másolt aláírás lehet a Helmeczy Lászlóhoz eljuttatott aktacsomagban. Tíz párt, köztük a JESZ, az MSZDP és a Magyarországi Cigány Párt is érintett lehet. Szigetvári Viktor és Szanyi Tibor az NVB-hez fordul, illetve feljelentést tesz, a hatóságoktól azt várják, mielőbb vizsgálják ki az ügyet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az ajánlóíveken szereplő aláírások egyszerű szemrevételezése alapján megítélésünk szerint valószínűsíthető, hogy azok lemásolt ajánlási ívek, így az azokon szereplő ajánlások hamisak. A hamis ajánlások egyenes következménye, hogy azok érvénytelenek, így azokat eleve nem lehetett volna az érintett pártok, illetve jelöltjük számára leadott ajánlásnak tekinteni.
karma1
Csak abban az egyben teved az ujsagiro (vagy akar Szanyi is), hogy ha KEZZEL masoltak le az iveket, akkor csak a cimazonossagot vizsgalhatjak, de nem azt, hogy EGY szemely TOBB ivre is odairta volna az adatait. bar akarhonnan nezzuk, ez bizony rendkivuli nagy csalas, anyagi haszon erdekeben elkovetve, na meg persze kozokirat-hamisitas is...

Ebben az esetben pedig mindegy, hogy ki teszi a feljelentest, a baloldal-e, vagy barki mas, mert ez igy is, ugy is buncselekmeny...:-(((
Desischado
Sajnos, úgy sem lesz semmi eredménye a választás szempontjából! De azért jó, hogy a csontvázak elkezdtek kidőlni a szekrényből!
Pisti271
Az ívek fénymásolása eleve jogosulatlan adatkezelés.
Az eredeti példányokat le kellett adni a választási irodáknak,
ahol egy idő után megsemmisítik azokat.
Aki az ajánlását adta, nem azért tette, hogy cserekereskedelemben
még 5-10 párt ajánlóívén megjelenjen a neve, vagy akár most is,
az EU ajánlásgyűjtésnél felhasználják.
Aki az ajánlóívekre ilyen adatokat másolt át, és persze alá is írt az
illetékes ajánló nevében, egyértelműen közokiratot hamisított.
Mi pedig csaknem mindnyájan, egy jól kivitelezett választási csalásal
adtunk felhatalmazást a további országrombolásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.