Az MSZP szerint tarthatatlanná vált a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának pozíciója, ezért ismételten felszólították Tarlós István főpolgármestert, hogy azonnali hatállyal menessze Vitézy Dávidot és - ha csak az önkormányzati választásokig hátralévő néhány hónapra is - találjon alkalmas szakembert a BKK élére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az MSZP mondjon le! Ki van zárva, hogy nála alkalmasabbat találnának erre a posztra!
kuruc.info/galeriaN/egyeb/vitezybanyasz.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Az MSZP mondjon le! Ki van zárva, hogy nála alkalmasabbat találnának erre a posztra!
kuruc.info/galeriaN/egyeb/vitezybanyasz.jpg
miazavalami
@lópicigáspár: Nyomtam volna még tetsziket ... de nem lehet.
Betojáááás! :-)))
Yoda69
@lópicigáspár: Eddig is gusztustalan feregnek tartottam vitezdaviddot, de ezekutan...
Senara
@Yoda69: Minden falatot megbecsül , ezért ne fikázd :-)))))))"" Az EU a beruházás költségeinek 99 százalékát állta volna, de a hozzá nem értés miatt a főváros még "ingyen pénzből" sem képes új járműveket beszerezni - tette hozzá.""" gondolom akkor közbeszerzést kellene kiírni és talán nem hangzik el uram - bátyám rendben , akkor csapjon a tenyerembe .
Kis Kutyauto
Miért kéne mennie? Ugyani már! Butaság. Vitézy Dávidka Boborjánka abszolút tökéletes reprezentáns darabja az agyhalott dilettáns fideszcsicska vezetőnek. Értelme egy levelibéka szintjén, szakértelme még annak is a segge alatt... viszont ideális bábu, tehetséges seggnyaló, parancsvégrehajtó cseléd... Kizárólag ilyenek kellenek hazaáruló orsósviktátornak, és szinte már teljesen fel is van töltve minden vezető pozció ezekkel a zombikkal. Hát miért pont szegény Dávidkának kéne mennie közülük? Marad másik tízezeer Vitézy Dávid. Csepp a tengerben. Teljesen mindegy, észere sem vehető, ha ezernyi birkából egy elmegy... Nem nem.. ITT MINDEGYIKNEK MENNI KELL... s ha így nem, akkor úgy... most már a népharag marad, az fogja őket elkergetni... de az nem lesz szép... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bencemacska
Menjen az anyja is! Ő is undorító! És róla még szavazhatunk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.