A sajtó nem kalapált mellé azzal, hogy arról írt: keményen bírálták Mesterházy Attilát a szocialista párt választmányi ülésén. Ezt mondta Fetser János, orosházi MSZP-elnök. Az ülést követően Mesterházy azt mondta: javaslat sem érkezett a lemondására vonatkozóan. MSZP-s nyilatkozók szerint azonban Lendvai Ildikó, Kovács László, Szekeres Imre és Braun Róbert is Mesterházy lemondása mellett érvelt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nem csodálom az új vezető iránti akaratukat, csakhogy igaz Torgyán József egykori mondása, hogy a karizmatikus, rátermett vezető ritka, arra születni kell, nem terem minden bokorban.
miazavalami
@furfang: Torgyán se bokorban termett...:-)
furfang
@miazavalami: Nem bizony! Minden esetre egyéniség volt.
miazavalami
@furfang: Az biztos! A legjobb húzása az volt , hogy leszorította a felvásárlók %-át. Így a kistermelők többet kaptak.
coni
Mesterházyt eleve bukásra jelölte a párt. Fura, hogy éppen azok az őskövületek akarják leváltani akik megakadályozták, hogy megújuljon a párt, mert kapaszkodnak a székükbe.
Elsősorban az ő hibájuk, hogy ekkorát bukott a párt. Csak másodsorban Orbáné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.