Kis- és közepes vállalkozások nyerték el a közbeszerzések 84 százalékát 2012-ben. Ám ezek értéke nem érte el az összes közbeszerzés értékének felét sem. Az Állami Számvevőszék öt évet elemzett.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hát ilyen tyúkokat kell a létrán tartani-törvényes korrupciót nem ,csak a pályázatok tisztaságát vizsgálgatják!-mint az adóhivatalban,nyomokat eltüntetni,ami nincs az nincs is,nem is volt!-DDD
karma1
Jeee, en "aszittem", hogy MAR eleg vilagos, hiszen annyira leegyszerusodott, hogy csak a Kozgep nyer, meg a meszaroslorinc barat,... Ennel is jobban leegyszerusodott most a tender-kiiras?...:-))
bögöly
@karma1: csak egy hangyabokányit előztél meg!:-))

Eddig is roppant egyszerű volt.
Valamely fővárosi csókos megnyerte,aztán "leosztotta" azoknak,akik meg is tudták csinálni!
Lenyúlt vagy 30%-ot,a maradékból meg minimálbéresek elvégezték a melót!
Aztán hogy hány "Mr.20-30-40%" van ebben a mocskos körben,az tisztán látszik az "ijedtükben" meggazdagodott senkiházi strómanokon.

Bááár,régi szólás:- amiben benne vagy,az lobby,amiből kihagynak,korrupció!
Senara
Tényleg ,mi változott kiestek a parlamentből a mutyisok ? Vagy az újaktól elvették a lehetőséget mert mától a miniszterek osztják az EU-pénzeket . A közbeszerzés csuti polgármesterre és Simicskára van elosztva ezért átláthatóbb , na jó és pár csókos van még .
coyote3
Ez kétségtelenül igaz! Csak hithű nyerhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.