Az MSZP szerint azzal, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) visszautasította a Margitszigettel kapcsolatos alkotmányjogi panaszt, Orbán Viktor hivatalosan is megteremtette a fideszes típusú tanácsrendszert. Ezt az ellenzéki párt közleményben tudatta.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A fidessnyikek első intézkedése volt a helyi hivatal visszaminősítése kirendeltségre,aztán egy média nagykutyagumi falujába telepítették be a saját embereiket,hatalmas fizetés,bőrfoteok,de a közösségi onlyne oldalt likvidálták a polgármesterrel együtt aki egy kiváló történész intelligenciájával szolgálta több cikluson át a balaonparti település közügyeit.Adósság :0 volt-most majd lesz pedig mintha csipkerózsika álmát aludná már négy éve a nagyközség...gratulálok a rákosi-renszerhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.