Elégedett közmunkásokat talált Salgótarjánban egy német televíziós stáb, amely a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről forgatott riportfilmet – írja az Index.

Csakhogy kiderült, hogy azok az emberek nem valódi közmunkások – maga a város fideszes polgármestere, Székyné Sztrémi Melinda szólta el magát, miközben a tévések forgattak. A műsorban a stáb a polgármester kalauzolásával rátalált az utcán dolgozó közmunkás csoportra, és megkérdezték őket, hogyan tetszik a közmunka. Ők erre elmondták, hogy nagyon, sőt, az egyik azt is elmesélte, hogy ezt az útépítési munkát ő maga választotta, mert kőműves, és így a szakmájában dolgozik tovább.

A teljes riportfilm itt nézhető meg:

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem csak őket verték át, hanem az egész országot !
250 ezer új munkahely mi ?
A birkák meg el is hitték !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@A Tündik bündije: Dehogyisnem! Értem én az ironikus hangvételedet! De én is az akartam lenni, ezért válaszoltam úgy ahogy! Ezt már csak iróniával lehet elviselni, ami itt folyik! Tegnap szétnevettem az agyam. Egyik örökös kedvencemet, Moliére-től a Fösvényt olvastam ki megint. Arra gondoltam, hogy ha ma élne, milyen királyul tudná orbánékat kifigurázni! És mit reagálna hazugovics, ha elolvasná! Menten megütné a guta! Istenem, olyan nevetőgörcs jött rám, hogy majd megfúltam!
Dr. Felipe
@Desischado: Na meg ha szegény Hofi élne. Szét röhögnénk az agyunkat a poénjain. Most elemében lehetne mert bőven van kiket kifigurázni.
Desischado
@Dr. Felipe: Igazad van Felipe! Hú, A felejthetetlen Hofi micsoda kabarékat csinálna! Egyébként Charlie Chaplin az egyik filmjében zseniálisan kifigrázta hitlert, azt hiszem a Modern idők volt az. Állítólag, amikor megnézte, hitlert kishíján megütötte a guta! Bárcsak fordult volna fel! Az a baj, hogy csak majdnem, ütötte meg a guta. Képzelheted, ha Chaplin éle, és ismerné hazugovicsot, micsoda filmet csinálhatna róla! Szétröhögnénk az agyunkat is rajta!
nezelodo
A németek is beveszik a trükköt, ahogy Katalin cárnő is benyelte Patyomkin trükkjét. Hiába nincs új a nap alatt, mai is villantanak az átverés nagymesteri, és még ünnepeltetik is a vaskos hazugságaikat.
Don Quijote
Nem látok egy fideszimádó hozzászólását sem!! Csak nem szégyellitek(magatokat)??
human
Akik itt közmunkásnak hazudták magukat, azokat nem lehet perelni? Ha nincsenek regisztrálva közmunkásként, akkor illegálisan foglalkoztatta őket a fideszes polgármester. Ha pedig benne vannak, akkor nem lehetnek vállalkozás alkalmazottai ezzel párhuzamosan. Itt szerintem meg lehetne fogni őket. Ha nem lépünk, akkor gyakorlattá fog válni, hogy pár órára embereket bérelnek fel, hogy helyesen nyilatkozzanak a megjelenő sajtósoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.