Gúr Nándor szerint nagyságrendileg 2 milliárd forintos tartozásról van szó, a pártnak azonban csak körülbelül fél milliárdos bevétele van egy évben. Az alelnök szerint a székház eladása se lenne elégséges önmagában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Egy kis kiegészítés az előbbihez: addig, amíg a kétmilliárdos tartozását nem fizeti meg az MSZP, nem lenne szabad engedni az Európa Parlamenti választásokra! Utána ugyanis magasról tesznek az adósság rendezésére!!
tavaszi
...elfogyott a zsebkendőm!...most zokoghatok a fájdalomtól. bele a levegőbe ...
..."az életben mindenki előbb utóbb elnyeri méltó büntetését-jutalmát"------Most is ennek vagyunk a tanui...Isten nem ver bottal.
tavaszi
@1951: ahogy az MDF-eladta székházát ...ezeknél felsem merül...az EU-választáson ha elindulnak-ha nem akkorát buknak mint Rottembiller...
nyanya001
@tavaszi: A Fidesz is eladta a székházat azaz elkótyavetyélte !
A Tiszti kaszinót az akkor még többségében állami tulajdonú Magyar Külkereskedelmi Bank vette meg, 1,53 milliárdért. Az ügyletből az MDF-nek 833 millió, a FIDESZ-nek 697 millió jutott.



Volt egy másik székház ügye az azóta egymástól elég messzire került két pártnak. A szintén közösen birtokolt ingatlan, a volt Erőterv-székház ügye is komoly visszhangra lelt. Az akkor még állami tulajdonú Magyar Hitelbank az 1994-es választások előtt közel egymilliárdos(!) hitelt nyújtott a két pártnak, és mivel nem tudtak törleszteni, az épület a banké lett.
Másik ! Nem Rottembiller hanem Rottenbiller !
cacus
@1951: Bárcsak svájci frankban lenne nekik, egyék meg amit főztek!
verőce21
Ugye-ugye, ha nincs az a rendszeres bevétel a MANYUP-ból?

(Még több MSZP-st Bissau-Guineának!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.