Az MSZP számláit nem zárolták, és a párt 2010 óta semmilyen új hitelt nem vett fel - ezt az MSZP közölte kedden az MTI-vel arra reagálva, hogy a Vasárnapi Hírek azt írta: a hitelező bank zárolta számláikat, a felhalmozott tartozások miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Tudták, hogy bukfenc, minek hagyni aprót a zsbbe ha amúgy is kihull...
perfekt
@Csizmás Kond: Úton van a zsozsó, ahogy olvasom pénz intézeteken belül.És itt vetődik fel a kérdés,ki is kezelte és kinek a pénzeit???amíg le nem buktak?
Csizmás Kond
@perfekt: A pénznek mivel nincs szaga nehéz kinyomozni az útvonalát, az viszont feltűnő kéne legyen, hogy minden megbukott párt üres kasszát hagy maga után.
perfekt
@Csizmás Kond: Feltűnt! leírtad:-))Azt pedig ne keressük szerintem--majd jön Bruxellesből a többi zsebbe való-és nem féltem őket ez ügyben sem.
Dr. Felipe
Ebből is látszik hogy az MSZP nem tudott annyit lopni mint a fideSS. Az MSZP nél csak adósság van, a fideSS meg térdig járkál a közpénzekben és nem győzi kitalicskázni a haveroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.