Bár helyesnek mondható az MNB célja, az ország külső sérülékenységének csökkentése, ám a csütörtökön bejelentett jegybanki intézkedések nem biztos, hogy célt érnek, és az sem egyértelmű, hogy...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
3x-os bóvliban kockázatos lépés. Ha igaza lesz az elemzőknek és 2 Milliárd Euró távozik. az országból akkor még sérülékenyebbé válik a rendszer. Figyelembe kéne venni, hogy az unortodox politikánk mellett az orosz-ukrán események is rontják a megítélésünket.
bundi
lehet hogy rosszul értem, de ez azt akarja jelenteni, hogy:
"A jegybank tegnap jelentette be új programját, amely Magyarország külső sérülékenységének csökkentését célozza. A fő cél az ország GDP-arányos bruttó külső adósságának mérséklése a jegybank bőséges devizatartalékainak felhasználásával."
a manyup pénzek után eztán a devizatartalék is eltűnik a feneketlen bendőben?
az elmúlt 4 évben a 3000 milliárd manyup pénz ellenére is nőtt 5000 milliárddal az adósság...most bedarálják majd a 10-12000 milliárdos devizatartalékot is...és aztán...aztán már csak az marad, hogy hülyén lehet vigyorogni...
bundi
és a másik...mi van, ha azok, a bankok, akiket arra akarnak kényszeríteni, hogy finanszírozzák az adósságot...egyszerűen elmennek...és tesznek arra, hogy mit vesztenek, mert gy vesztik a kisebbet...mint ahogy csányi és matolcsy is mondta...
"Az a négy-öt bank, amelyről azt híresztelték, hogy kivonul Magyarországról, középtávon valószínűleg így tesz majd" - mondta. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke 2013 decemberében úgy nyilatkozott, másfél éven belül négy, külföldi tulajdonú nagybank kivonulhat Magyarországról."
fn.hir24.hu/gazdasag/2014/04/24/csanyi-szerint-4-5-bank-elhagyhatja-magyarorszagot/
bankok elmennek, nem finanszírozza senki, a most már álom méretű adósságot...devizatartalék elfogy...és utána? megint a gyurcsánybajnai a hibás?
lehet menetelni újra a zunijó ellen?
@tavaszi: ?
vagy bárki más?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.