Pálmajorban szinte csak cigányok laknak, és négy éve még az ország legszegényebb településének tartották. Az Index kíváncsi volt, miért szavaz egy falu egy emberként.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Pálmajor megérdemel egy stadiont!!
Faxt Felcsútnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Pálmajorban megértették, hogy csatárláncban kell kapálni. Úgy jobban megy. Ilyen képeket akkor lehetett csinálni legutóbb, mikor Pálmajor "Termelőszövetkezeti Falu" lett. 1960-ban.
Aztán a tsz kitalálta a gépi művelést, meg vegyszeres gyomirtást. Logikus lenne, hogy ezek az asszonyok azóta munkanélküliek. Mért nem kérdezték meg tőlük, hogy így van-e?
libelle
@F_Viktor: de jóval nagyobbat mint a felcsuti izléstelenbuddhatemplom, mert ha már 100 mille az ovoda ...
nezelodo
Majd elhiszem az ehhez hasonló propaganda filmek üzenetét, ha pl. azok a szerszámnyelek fényesre kopnak a használattól, és nem azt látom, mint a filmen, hogy most estek le a faesztergáról, és virít rajtuk az árcédula. Ezzel a városi híveket meg lehet etetni, de egy valóban kétkezi munkából élő ember számára a napnál is világosabb, hogy ez egy igen rosszul megrendezett propaganda film. Istenem, még a végén óvodás korú leszek, mert a Rákosi érát juttatja eszembe a híradás stílusa, csak a címer meg a filmhíradó felvezető zenéje hiányzik a felvételről.
töky
Ezekkel aztán lehet szabadságharcolni Európa ellen! Ez a pöcs tábornok meg kiállhat büszkén a serege élére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.