Magyarország 2010 óta új utat jár – mondta az Országgyűlés elnöke kedden Kiskunfélegyházán, Návay Lajos egykori parlamenti elnök emlékoszlopának, illetve szobrának avatásán.

"Megmentettük az összeomlástól az államot, és újra a polgárok, a nemzet szolgálatába állítottuk" – hangoztatta Kövér László. Szavai szerint az elmúlt kormányzati ciklusban emelkedő pályára állították a gazdaságot, rendbe tették az ország pénzügyeit, munkahelyek százezreit védték és teremtették meg.

Návay Lajost 1919. április 29-én, a Tanácsköztársaság idején gyilkolták meg a kiskunfélegyházi pályaudvaron Návay Ivánnal és Szentes főjegyzőjével, Kiss Bélával együtt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"..újra a polgárok, a nemzet szolgálatába állítottuk" - mikor , melyikében?
Mobil123
Komolyan ez a fazon ha nem lenne ki kéne találni! Igaz Lala sem piskóta:-))
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába
mariaberta
Elég göröngyös, nem tették simává,mint a Felcsútra vezetőt, igaz most nincs esküvő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.