Hétfőn reggel fogadja a Sándor-palotában Áder János köztársasági elnök Orbán Viktort. Várhatóan az államfő ezen a találkozón kéri fel a Fidesz elnökét a kormányalakításra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hogy lehet neki elnézni a sok mutyit, a nyugdíjkasszák lenyúlását, a javak zárt érdekeltségi körben való bőkezű felosztását, a stadionépítő mániáját, a demokratikus alapjogok rombolását, a választási törvények öncélusítását, az egész egyértelmű maffiarendszerét, a sok hazugságot és a növekvő kilátástalan szegénységet? És egy a történelem szemétgödréből kiásott antiszemita, gyűlölköző, tiszteletlen, múltbaragadt ideológiát újra szalonképessé tenni, a történelmet hamisítani és sok sok holokaust áldozat emlékét tiporni? Hogy teheti meg mindezt egy normálisan érző és gondolkodó nemzet kormánya??? Hogy lehet mindezt megengedni neki???
Ahelyett hogy erre koncentrálná minden még meglevő energiáját ez a mi népünk, inkább egymást kezdik marcangolni és bántani...
És a minden baj okozója elégedetten dörzsöli a kezeit... ÉS FOLYTATJA AZT, AMIT MÁR 4 ÉVE TESZ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Sziszifusz: Nekem is ez a véleményem! Ha megnézzük, milyen szervezetten, precízen, összehangoltan csinálták meg a törvénygyártást, a mutyikat, a földtörvényt, és az egész cselekedeteik jól össze vannak hangolva, akkor nekem is erre kell gondolnom! Elég lenne a Paksi atommutyi szerződést megvizsgálni, az elintézné hazugovicsot!
mate03
@bretagne: Ki az a marha aki a pénzét egy jogilag gazdaságilag bizonytalan országba bele feccolja?
human
@mate03: Nem is kérnek a külföldi befektetőkből. Azt szeretnék megvalósítani, hogy a barátok cégei vegyék át a külföldi befektetők szerepét. De mivel ehhez még nem elég tőkeerősek, így kormányzati megrendelésekkel tőkésítik fel őket. Így majd megjelenhetnek a felcsúti haverok, régi szobatársak mint befektetők, az ország megmentői. Addig viszont távol kell valahogy tartani a külföldieket. Erre alkalmas, hogy fenntartják az ország iránti bizalmatlanságot, és a kiszámíthatatlan gazdasági környezetet. Persze ez is csak azoknak kiszámíthatatlan akik nem kapnak időben információkat a vezetéstől.
silber13
De bizony van a csúti felhízlalt rinocérosznak programja: a Dobpergés szimfúnia, mely egyetlen tételből áll: a virbli és hasraütés címűből.
bretagne
@mate03: Valóban nincs olyan, de ezért aztán mindent megtesznek, hogy ne is legyen.
Ilyen tehetségtelen kormány sehol nincs!
kata53
@análisdrabális: Pontosan ez fog történni!
Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.