Ha igaz, amit Csókási László pincér állít, a rendőrség több törvénytelenséget is elkövetett, és sok szabályt megkerült azért, hogy megtalálják azt a telefont, amely Orbán Ráhel esküvőjén tűnt el. Mégsem válaszolnak semmit arra, mit miért tettek. Az ügyészség dönti el, lesz-e sokkal nagyobb ügy a piti lopás nyomozásából.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Azt mondom, hogy ha igaz a sztori, valami nagyon fontos infó van azon a telón, ha ennyire szaglásznak utána. Csókási meg forduljon Strassbourg-hoz, itthon nem fognak igazságot szolgáltatni neki. Minden a maffia kezében van. Kiváncsi vagyok, mi a nyavaja van azon a telefonon, hogy ekkora a hajsza utána? De az is furcsa, hogy meg sem próbálják bemérni, igaza van Szvetlanának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ugye, mindenki " le volt káderezve. Ha jól emléxem? Ennyit a bennfentes talpnyaló csőcselékről. De nem hibásak. Hisz az ország első emberétől tanultak. Ő sem kíméli az egész országot.
nemkati
@Sziszifusz: @Desischado: Jó kérdés, kié lehetett a telefon, és mi lehetett rajta, amiért ilyen veszettül keresik.

És meddig fizetjük még a nagyúr és szolgái kedvteléseit? Mert minden nagyzoló, pökhendi, kivagyi, pazarló költekezésüket a tőlünk rabolt pénzből fizetik.

Ja, és pincér elvtárs! Én megválogatnám, hogy hova megyek pincérkedni. Nem kellett volna a korpa közé keveredni.
Yoda69
Dehogy lesz. Ez orbanisztan. orban kolkenek elloptak a telojat, a rendorseg torvenyt sertve nyomozott, megalazva embereket emberi mivoltukban. Ez nem szamit orbanisztanban.
köhögő bolha
A sok dakota vendég közt kell keresni a tettest,mert hiába az újgazdag flanc,azok már megszokásból is lopnak.
Fradigege
Cigány lagzin könnyen megesik az ilyen.
micfild
nekem ez a rész kedvencem

Csókási szerint az is furcsa, hogy a szeptemberi lakodalom és a telefon eltűnése után csak novemberben keresték meg őket, ráadásul a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztálya folytatta le a kisebb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indított nyomozást. Az Origo megkérdezte a rendőrségtől és a Belügyminisztériumtól is, hogy ennek mi volt az oka, de kérdésünkre egyelőre nem kaptunk választ. Ahogy arra sem válaszolt sem a rendőrség, sem a BM, hogy miért vettek DNS-mintát a tanúként meghallgatott dolgozóktól, és hogy hol tart most az eljárás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.