Egy eltűnt mobil miatt mindenkin DNS-vizsgálatot végeztek, csak a vendégeken nem, állítja a férfi. Az ügyészséghez fordult az a pincér, aki Orbán Ráhel lakodalmán dolgozott. A Tiborcz István családjának tükröspusztai birtokán tartott mulatság közben ugyanis eltűnt egy mobil vagy ellopták azt. A felszolgáló állítása szerint ezután őt és mind a hatvan ott dolgozó embert beidézte a rendőrség. Bár egy legfeljebb pár százezer forintos telefonról lehetett szó (hacsak nem arannyal vagy drágakövekkel díszített különleges darab), a rendőrség pénzt és fáradságot nem kímélve minden dolgozótól DNS-mintát vett. Csókási szerdán a Budapesti Központi Nyomozó Főügyészségen személyesen tett feljelentést ismeretlen tettes ellen hivatali visszaélés gyanújával. Csókási szerint az esetnek több érdekessége is van. Az esküvő szeptemberben volt, de csak novemberben kereste meg a lakodalmon dolgozókat a Nemzeti Nyomozóiroda. Nem érti azt sem, hogy egy telefonlopás miatt miért az NNI Életvédelmi...

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Lehet, hogy nem is volt telefon...csak kacsahír, mégis csak a
Ráchel mobilja, és ki tudja milyen képek, beszélgetések, SMS-ek
voltak benne ( persze ez csak feltevés ) Másképp mitöl lenne
ennyire fontos, hogy ekkora apparátus dolgozzon az ügyön ???
Ès ennyi pénzért !! Mint a Páva lánya ügyében...1000x akkora
büncselekményben ( gyilkosság, ittas vezetés / Rezesova/ semmi
komoly bünti ...
Drukkolok a pincérnek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Valószínűleg az is belejátszik a dologba, hogy "én vagyok a jani, innen semmit sem lehet büntetlenül ellopni", de miért csak a személyzetet vegzálják?! De az a valószínűbb, hogy furcsa dolgok lehetnek a telón, ha ekkora volumenű miatta a nyomozás!
1magyar
Én inkább az ezermilliárdos lopások után kutatnék!!!
human
Teljesen kizárt, hogy egy alkalmi tolvajra pont Orbánéknál jöjjön rá a lophatnék. Két eset lehetséges. Vagy megtalálták a VC-ben és nem kötik az orrunkra vagy egy jól megtervezett akcióról volt szó és információszerzés volt a cél.
Amúgy nagy hiba volt, hogy a vendégeket nem vizsgálták.
Senara
Feljelentést tett az Orbán Ráhel-esküvő pincére... mit lehet erre mondani ? Mit ér el vele ? Megköveti a hatalom , vagy lebasszák egy pincér ne mondja meg , hogy nyomozzanak a tettes után . GUSZTUSTALAN az egész kettős mérce a hatóságoktól . Csak azt éri el soha nem hívják a rendezvény szerevezők munkára . Talán még feljelentik mert a vendégsereg rossz hírét keltet , mert ugyebár a kiválasztott mutyizós vendégek becsületesek .
mate03
@tavaszi: Természetesen valami (bal lib komcsi)be óvakodott,hátha talál valamit?
Cicamama55
Biztosan Gyurcsány, vagy a bukott bal oldal valamelyike vitte el! Fujjjjjj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.