A Vidékfejlesztési Minisztérium szerint uniós irányelvek indokolták az új rendszert, amely szerintük egyébként sem kedvezett a közszolgáltatóknak. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"A tárca szerint azért is szükség volt az átalakításra, mert "a korábbi gyakorlat szerint az iskolai papírgyűjtés eredményeként magánvállalkozók realizáltak a közszolgáltatókat megillető profitot" – írták." Ez a lényeg nem az unijos irányelvek, a pénzt az iskolák azon belül is a gyerekek kapták például kirándulásra! Ha a haverok kapták volna már ott nyüszítenének az ejunál, és szabadság harcolnának mint a pálinka és az akác esetében! De itt "csak" gyerekekről van szó, azokat meg pont lesajnálja ez a gusztustalan kurmány! Lásd Rózsika és Balogh ámokfutása az oktatásban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@Szvetlana: És a wc papír.-)) A haverom mondta hogy vinni kell wc papírt az iskolába és ha elfogy szólnak, jó lenne ha vinnék már mert elfogyott mert van olyan diák akinek a szülei vagy hanyagságból vagy mert nincs rá pénz!
verőce21
Jóval kevesebb újságot is járatnak a népek. Remittendából tonnákat összeszed naponta a vállalkozó újságterítő.
Boszi27
@Szvetlana: De! Sajnálja!!! Minden fillér náluk van a legjobb helyen. Ha nem lehet az övéké, másé se legyen. Lásd.: Norvég Alapok. Inkább nem kell. Elképesztő! Én már minden disznóságot el tudok képzelni, meg mindennek az ellenkezőjét is.
Boszi27
@verőce21: Tűrhetetlen. Főleg ha nem a mi kutyánk kölyke.
Szvetlana
@Boszi27: Mindent el akarnak törölni ami jó volt, vagy bevált, most azt mond meg nekem mi a francnak foglalkozik egy minisztérium a gyerekek papírgyűjtésével?
Az viszont igaz lehet, amit a verőce 21 írt, mert az újságok java az ingyenes reklám újságok voltak. Valóban sokan nem fizetnek már elő napilapokra.
Hogy hova kerülnek az eladatlan újságok, azt nem tudom
Fradigege
Ez az! Végre! Kurva jó ez a törvény! Még sok-sok ilyet. Harácsoló, pazarló iskolák. Úgyis csak elszórnák mindenféle köcsög osztálykirándulásokra, meg szegény gyerekek etetésére azt a lóvét. Mit képzelnek magukról az iskolák?! Álszent képmutatás! Hogy merészelnek pénzért papírt gyűjteni?! Most majd megtanulják! El kell mindet lehetetleníteni! Az ország pénze csakis LÁZÁR JANCSIÉ! Tetszenek tudni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.