A nemzeti fejlesztési miniszter szerint minden eszközzel küzdeni kell mindenféle szélsőséggel szemben, csak az a megközelítés elfogadható, hogy az unióból kilépni lehetetlen, az súlyosan veszélyeztetné Magyarország stabilitását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig ha kirúgnák az országot az unióból azonnal összeomlana bolseviktor elvtárs szaros kártyavára.
Ha ilyen tiszteletet a magyaroknak pökhendi plakátokkal üzengetünk még ezt is megérhetjük.
bakegya
A nemzetfejlesztő-atommutyológusnő-nem engedhetjük meg,hogy elvegyék...hát ez ám a pozicionált birtoklási ösztön...hát még oda se adták akkor hogyan is vehetnék el!
Ja, hogy csak és csakis Viktor-kisputyinnak járhat a korsója a kútra!-hogy aztán felzárkózhasson a nagy putyini célcsoporthoz az összes magyar rabszolgatartás sikerével.DDD
nyanya001
Feltalálta a galambszarban az ütőeret !
coni
Mi az Unión belül is le tudunk maradni a többi térségi országtól. Hiába a sok ezer Milliárd Uniós támogatás, egyre rosszabbul teljesítünk.
Ha a Jobbik kiléptet bennünket az Unióból főleg szép eredményeink lesznek. Azok a népek jutnak egyről kettőre akik hőzöngés helyett diplomatikusan érik el céljukat. És jól választanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.