Az országgyűlés már elfogadta a saját magáról szóló törvény módosítását, amely alapján a képviselők nem csupán ingyen irodára tarthatnak igényt, de az adófizetők fizetik az összes rezsit is – írja a Napi.hu.

Nem teketóriázott sokat a kétharmados parlamenti többség, az első adandó alkalommal – vagyis a hétfői ülésén – elfogadta az országgyűlési képviselőknek járó juttatások bővítését. A javaslatot minden jelenlévő képviselő – a DK-s Vadai Ágnes kivételével – elfogadta.

Az eredeti jogszabály is biztosította, hogy nem csupán a képviselői irodaházban, de a választókerületben is irodára jogosultak a képviselők.

A hétfőn elfogadott módosítás szerint azonban nem elegendő az irodabútor és az ingyenes internethasználat, de a rezsit is az adófizetőknek kell állni "így különösen a földgáz, villamos energia, ivóvíz, távhő, csatorna- és hulladékkezelési szolgáltatások beszerzésével összefüggő kiadásokat" – olvasható a Napi.hu cikkében.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A szemét tetves anyátokat!!!A kötelet is ingyen kapjátok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Kutyabőrős nemes tavasz!!!Nem olvastam a véleményét, pedig kíváncsi lennék, ez esetben milyen indokkal bólogat a cikk tartalmára...
Zsuga
Azért nem nagyon értem az ellenzéket sem, hiszen ezzel a szavazással ők sem tették magukat szimpatikusabbá. Egyedül Vadainak volt annyi esze, hogy tudja, ha ellene szavaz is, a kétharmad valószínűleg úgy is megszavazza a javukra szóló rendeletet?
darwin
Nyelvtani értelemben kirajzolódott az ingyenélők értelmezése.
@csip-csop: Még akkor se vitte volna túlzásba,ha rájuk robbantja az Országházat.Akkor lennénk egálban.
@kata53: -ban már elindult a düh.Leszünk így még páran.
kata53
@darwin: Csak elkell kezdenie valakinek!
spu00
Felháborító, ez után minden dolgozónak fizetni kell a munkahelyén a regie költségeket, értelemszerűen a képviselőknek is, ezt be kell vezetni, mert ez így igazságos.Gondolom Önök is így gondolják? mert ez jött ki hozzá szólásukban.
bundi
@spu00: ööööö...igen...
a rezsi költségeket, igen...
ha ön felmenne budára a királyi udvarba hetente egyszer gombotnyomogatni...akkor az erre az alkalomra bérelt irodája havi 900 000-es költsége a rezsi ára meg az utzás benzinköltsége valamint egy egész stáb fenntartására tarthat igényt?
propeller.hu/itthon/2920807-dragabb-parlamentbol-kepviselok-sleppje-is
és mindez azért, hogy ön nyomogathasson egy gombot a főnök utasítására?
nem sok ez egy kicsit adófizetői pénzből?
de legyen igaza... elvégre a nép erre adott felhatalmazást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.