Soha nem voltam sem magyar, sem külföldi titkosszolgálat tagja, soha nem működtem velük együtt és megkeresés sem volt a részükről - jelentette ki Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti (EP) képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A Jobbik a visszaszorítását célzó álbotránynak tartja, hogy jelöltjét kémkedéssel vádolják.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A fideszfigyelő szerint: A Jobbik régóta feltűnően oroszbarát politikát folytat. Orbán és Putyin paksi mutyiját is feltétel nélkül támogatták "ellenzéki" pártként. A párt tisztázatlan kampánypénzeinek is Oroszország lehet a forrása.
Most egy súlyos konkrétum derült ki: a Legfőbb Ügyészség szerint Kovács Béla EP-képviselő a KGB ügynöke. A képviselő korábban Moszkvában élt, de nem tisztázott, hogy miből. Orosz felesége a KGB kémelhárításának a munkatársa lehet.
A krími népszavazáskor Kovács arra használta a magyar néptől kapott mandátumát, hogy megbízóinak választási csalásait szentesítse. Őt nem zavarta, hogy az orosz adatok alapján 123 százalékos részvétel volt Szevasztopolban.
Szerencséje, hogy nem a Jobbik törvényei vannak érvényben, mert akkor halálbüntetés járna egy ilyen orosz kémnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.