Már megérte ez az egész hercehurca... amitől valójában nem lesz gyakoribb a nyugtaadás, de legalább Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ünnepélyesen felszolgálhatta a százezredik bekötött pénztárgépet jelképező tortát.

Az aktusra egyébként az V. kerületi Sas utcában került sor, Szabó Nikoletta Mi Vida nevű butikjában.

MTI / Soós Lajos

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Pont egy (kiöregedett) plázacica nyerte meg a törtát,
és nem Karcsi bácsi, a sarki füszeres...:)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@postamester: törtát = tortát...:))))) bocsika
pbalage
én aszondom, hogy az a NAV-os 1000 milliárd engem jobban érdekelne, de abba valószínűleg belebukna az egész díszes társaság, úgyhogy 1000 évre titkosítva lesz a lopás.
Valószínűleg még a ténye is.
karma1
En inkabb egy joliranyzott v@lagbarugassal "jutalmaztam" volna azokat, akik majdnem egy evet kesleltettek a penztargepek behozasat illetve a vallalkozokhoz valo eljutasat, mert rengeteg vallalkozo szivott azert, hogy - bar a teljes vetelarat kifizette a penztargepert - jo sokaig csak igereteket kaptak, a NAV meg nem adott turelmi idot...

Torta, kulsosegek, szoke bige, boutique,... Minden egyutt van a flanchoz,...
nemkati
@karma1: Tegnap hallottam magát jólértesültnek tartó forrásból, hogy sokan nem is igényelték meg a pénztárgépet a határidőig.

Mások meg, akiknek például kötelező az elektronikus építési napló, de a dög sehogyse akar működni, egy füzetben vezetik minden nap, hogy "ma is megpróbáltam belépni az elektronikus építési naplóba, de nem működött". Erről például itt panaszkodnak a szerencsétlenek. forum.index.hu/Article/showArticle?t=9216710

Nemcsak hogy némelyik törvény egy agyament ötletből született, hanem ami a legnagyobb baj, hogy egyik napról a másikra hozták meg, nem készítették elő, és nem teremtették meg a feltételeket a betartásukhoz. 0rbán 2010-ben kiadta az utasítást a "jól képzett szakembereinek", hogy 2 év alatt meg kell reformálni az egészségügyet, a jogrendszert, az oktatást, a... szóval mindent. Hát olyan is lett.
postamester
@-1Angyal-: inkább dekorativ ( hostess), mint szép...
Persze a szépség relativ !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.