Veres János durva nyilatkozatot tett egy kormányközeli napilapnak azt állítván, hogy legnagyobb ellenzéki párt elnöke amennyiben arra lehetősége nyílna, gond nélkül ellopná a Nemzetközi Valutalap(IMF) által Magyarország rendelkezésére bocsátott készenléti hitelkeretet.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azandras
Mire Orbán odajut, az a hitelkeret már el lesz költve 13. havi juttatásokra, új irodabútorokra, 4-es metróra, meg új szolgálati kocsikra plusz képviselői költségtérítésekre, amik nem számlakötelesek:)
eberti
Ellopná vagy visszalopná,az nézőpont kérdése....
Evikati
@azandras: BKV-t kihagytad a felsorolásból!:-)
Jeno
A Kaya Ibrahim, a lakásügyek, a szölő ügyek, székházeladás stb. után mire lehet gondolni a Fidesz Istenével kapcsolatban? Nem tartom elhamarkodott elképzelésnek.
vukkocska
Mi az, hogy ellopná? Csak felhasználná. Micsoda különbség. Mert ezt biztos így kommunikálná a fidesz, nem ilyen óvatlanul, mint Veres.
vukkocska
azandras: a nyugdíjasok örülhetnek, hogy beépítik a nyugdíba, mert így legalább megmarad. Miről is beszélt Orbán Viktor Kéri László klubjában? Hát ezért örülhetnek a nyugdíjasok, mert a fidesz első lépése lenne megint a nyugdíjasok megkurtítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.