Az Index úgy tudja, a kémkedéssel megvádolt jobbikos politikusra, Kovács Bélára nemcsak a magyar kémelhárítás, de más európai titkosszolgálatok is „dolgoztak".

Az újságírók elől menekülő jobbikos EP-képviselőt az Alkotmányvédelmi Hivatal jelentette fel a Legfőbb Ügyészségnél, miután a titkosszolgálat bizonyítottnak látta, hogy az Európai Unió ellen folytat(ott) hírszerző tevékenységet Oroszország javára.

A lap úgy tudja, a hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal, sőt külföldi társszervek, a belga, a francia és a lengyel kémelhárítás is dolgozott Kovács Béla ügyén.

Amióta a botrány kirobbant, a Jobbik következetesen kiáll Kovács Béla mellett. A párt a kémügyet rágalomnak, lejáratásnak tartja, melynek szerintük egyetlen célja, hogy az egyre erősödő Jobbikot az EP-választás hajrájában meggyengítse. A jobbikosok szerint a kormány külföldi nyomásra cselekedett, és valóban, ez az állítás sem teljesen légből kapott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

renibébi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@postamester: Köszi a linket! Megnéztem, tényleg undorító ezzel az arroganciájával!
Desischado
Bocsesz, elszállt valamerre az agyam, nem jól írtam, egy másik műsorra gondolva írtam ezt le! Ezt a linket nem lehet megnyitni! Érdekes, nem?
postamester
@Desischado: és még csak ma mutatja meg a jellemét, arroganciáját szintén
az ATV müsorán, ( péntek 18:00 ), ma keményebb ellenfeleket kap, mit
a PM-es Benedek... A " nagyágyuk " nem lesznek olyan finomkodók...
Égjen is a kozmetikázott arcbör !!! Drukkolok, hogy igy legyen !!
keresztapa
Minden nagyágyú politikus csak hablatyol, igazmondás mindegyiket elkerüli, egyik sem közli , hogy a jól fizető állás a lényeg, amiért minden ami tisztes, emberi, feladni érdemes. Ezek a TV szereplések az ismeretséget szolgálják, nem az értelmet!
keresztapa
@postamester: Nézd meg mire képesek hazugságuk, igaz beállítottságának hitelesítéséért. Mindegyik saját magát tünteti fel igaz, egy igazi népképviselőnek. Közben bejutva EU képviselőnek csak a pénzt hajszolja, mert az az istene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.