Az Index úgy tudja, a kémkedéssel megvádolt jobbikos politikusra, Kovács Bélára nemcsak a magyar kémelhárítás, de más európai titkosszolgálatok is „dolgoztak".

Az újságírók elől menekülő jobbikos EP-képviselőt az Alkotmányvédelmi Hivatal jelentette fel a Legfőbb Ügyészségnél, miután a titkosszolgálat bizonyítottnak látta, hogy az Európai Unió ellen folytat(ott) hírszerző tevékenységet Oroszország javára.

A lap úgy tudja, a hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal, sőt külföldi társszervek, a belga, a francia és a lengyel kémelhárítás is dolgozott Kovács Béla ügyén.

Amióta a botrány kirobbant, a Jobbik következetesen kiáll Kovács Béla mellett. A párt a kémügyet rágalomnak, lejáratásnak tartja, melynek szerintük egyetlen célja, hogy az egyre erősödő Jobbikot az EP-választás hajrájában meggyengítse. A jobbikosok szerint a kormány külföldi nyomásra cselekedett, és valóban, ez az állítás sem teljesen légből kapott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

renibébi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Kenjük csak a [email protected] pl. Szijj-ÁRTÓ elvtárs lenne
az " áldozat ", nem lenne hír !!!
renibébi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szvetlana
Ezek súlyos vádak, valami alapja csak van.
A D209-nek le kellett mondania, pedig ellene nem volt nemzetközi titkosszolgálati nyomozás.
bencemacska
Már megint szkeptikus vagyok. Mit tudott elárulni Kovács az oroszoknak? Ő az EU parlament tagja volt, amelynek az ülései, szavazásai nyilvánosak.

Van az Eu-nak egy másik testülete, amelynek a miniszterelnökök a tagjai és nem minden ülés nyilvános, a szavazások meg pláne nem!

Nos ennek a tanácskozásnak a résztvevői mit árulnak el Putyinnak, amikor négyszemközt kuncsorognak nála valamiért?!?!?!

Kto znáet?
perfekt
Kérem tisztelettel! Ha kém volt--vagy az--akkor a TEK ,miért nem tartóztatja le?(bocs most olvasom a fiúk a Ukrajnában dolgoznak:).Amennyiben nem kém, mit titkosítottak tegnap a meghallgatáson?--miért jár nyomában-néhány ország elhárítása--vagy inkább felderítése?Orbán-kijelentette,hogy az,mármint ,hogy kém-a meghallgatás előtt.Tehát ő már tudott erről valamit--most kártya a választások előtt--lassan a Fideszt is utol érné a jobbik.?Két választás--két romboló bomba.1. Simon ügye.2. Kovács ügy.3.??? a következő választás odébb van_kíváncsian várom.
Csocsó bá
KGBéla jobb ha hallgat! Örülhet, hogy még csak a seggén van lyuk!
Sziszifusz
@perfekt:
Miért nem korábban hozták nyilvánosságra K. Béla kémkedési ügyét. Szerintem is a választás miatt indították ezt a karaktergyilkosságot.
Lehet, hogy csak ismét egy "műbalhéról" van szó. Ez most a Fideszen kívül a baloldali pártoknak is jól jön, ezért asszisztálnak hozzá.
A Jobbik nem tartozik a kedvenceim közé, nem pártolom, de most látható, hogy a módszer ugyan az vele szemben is, mint ami korábban a balosokkal szemben.
Sziszifusz
@Sziszifusz:
Az őszi önkormányzati választásokig, hány ilyen "konzerv" ügyet bont fel a fidesz ?
tavaszi
...Erdélyben járva azt mondták , : vigyázzatok a jobbikkal nem az aminek mutatja magát . kiröhögtem őket . végül is most csak lesek mint rozi a moziba. nem is komentálom, egy biztos ...surranópályán nagyon megerősödtek..és jelzés értékű,hogy különösebben senki nem bántotta őket...szvetlanának igaza van a D209-nek lekellett mondania ...azt hiszem ha igy haladunk...még Vonának is ...bár még most keménykedik "vonakodik"...még a wall street journal is ír róla ...mondjuk és akkor mi van?...de a szél nem fúj mégis zörög-mozog a haraszt...
human
Bárcsak minden héten választások lennének. Szépen megtisztulna a politikai trágyadomb és egyszer talán politikai elitnek is lehetne nevezni.
perfekt
@Sziszifusz: osztyapenko---mármint a gondolataidat osztom,ez nem más mint politikai útonállás--másként politikai prostitúció!Én úgy gondolom--ez,-az ügy komoly--de máris látszik--hogy olyanokat is érint, kik megtiltják,hogy érintse őket:) ezért a titkosítás lepapírozva, szájzárral.
Sziszifusz
@perfekt: K. Béla lehet, hogy hazaáruló, de vannak ebben az országban olyan politikusok is akik tőle sokkal jobban rászolgáltak erre a jelzőre. A paksi erőmű bővítése, abban a formában ahogy elkezdték kötögetni az előszerződéseket, sok hozzáértő szerint, hazaárulással egyenértékű.
perfekt
@Sziszifusz: Azt gondolom--itt ebben az ügyben is van kik tisztán látnak.De azok között én nem vagyok--sejtéseim vannak--de ezeket minek megosztani.Fikcióként--a kormány is benne van?--esetleg, a jobbik lobbizott az államfőnek?--Oroszországi látogatásain ahogy írod Paks ügyében?
tavaszi
@human: tanulnunk kéne a Svájciaktól...azok képesek egy vitatott "csatornafedél méretben" is helyi-országos szavazást csinálni...és ott EL IS MENNEK AZ EMBEREK!...Majd nézd meg 25-én jó ha 38% elmegy...de okoskodni..és hőbörögni..azt igen..azt mindenki csípőből tudja...svájc-tól messze vagyunk...hiába
renibébi
Egy Jelenleg Illegitim Ország Területén Végrehajtott Túszszabaditási Akcióban Résztvevő TEK- Nevezetű Akciócsoportnak ki adott felhatalmazást !!!
Arra, hogy az ott jelenlevő fegyveres csoportokkal, asszimilálódjon, és fegyveres, konfliktusba keveredjen... Legyen az Orosz, vagy UKRÁN
renibébi
Ti nem olvastok most folyik a mentési akció... Még jó hogy titokban
renibébi
Akciócsoportnak ki adott felhatalmazást !!! és fegyveres, konfliktusba keveredjen.
renibébi
UPSSZ DE NAGY A DUGÓ !!!

Valaki Tud Walamit : Ha lelőttünk egy Oroszt...
renibébi
mindent visszavonok megtaláltak...
...mennem kell
creativehun
Hmm...ha Index "úgy tudja" akkor innentől kezdve teljesen biztos vagyok benne,hogy az egész csak választások előtti politikai lejárató kampány!
postamester
@tavaszi: ma 15:04
komentálom = helyesen: kommentálom...!
renibébi
Egy Jelenleg Illegitim Ország Területén Végrehajtott Túszszabaditási Akcióban Résztvevő TEK- Nevezetű Akciócsoportnak ki adott felhatalmazást !!!
Arra, hogy az ott jelenlevő fegyveres csoportokkal, asszimilálódjon, és fegyveres, konfliktusba keveredjen... Legyen az Orosz, vagy UKRÁN
Desischado
Én is azt mondom, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! Túl sok máris itt a kussolás ebben az ügyben! És felettébb gyanús nekem, hogy a meghallgatás 43 évre titkosítva van!
human
@Desischado: Ha kettős ügynök a jobbikos, akkor érthető a titkosítás, mert olyan dolgok derülhetnek ki, ami nekünk hátrányos. Nem lenne például szerencsés, ha az oroszok megismernék a még ismeretlen magyar ügynökök neveit.
human
A jobbikos szavazóknak azért elég nagy pofon lesz, ha kiderül, hogy pártjuk inkább Putyin volt kgb ügynök pincsikutyája, mint egy valódi hazafi párt.
postamester
@human: ma 03:28
A jobbikhoz tartozik :
Érdemes megnézni az ATV.hu /müsorok /európa választ
vitamüsort az archivban május 20- 20:45
Hát ez a Morvai Krisztina lassan übereli
semecigabikát fejrázásban,hablatyolásban,
eröszakos beszólásaival,nagyon beképzelt
modorral ( vagy inkább modortalanul)
Lenyügözö volt az Együtt PM képviselöjének
a nyugodt, kiegyensúlyozott válaszai, valósággal
felmosta a szöke nagyasszonnyal a stúdió
padlóját...Stílustalan egy nöszemély, és ez
képviseli Magyarországot az EU parlamentben
Szégyen és gyalázat !!!
Lesz a folytatás a vitának pénteken 23.-án 18 órakor
az ATV -ben ...MIndenkinek ajánlom !!!
human
@postamester: Az a nő szerintem beteg. A gesztusai szerint másra nem tudok gondolni.
postamester
@human: Ezek szerint Te is láttad!! Mint egy müvelt, diplomás Nönek
mutatkozik be, de belülröl olyan sötétség van ebben a lényben, hogy
elképzelhetetlen. Az, hogy modortalan, nem részletezem, de hogy egy
másik párt vezetöjét fikázza a képernyön, már megengedhetetlen
Néhányszor a müsorvezetö is megalázta, figyelmeztette...
De lepereg róla... Hangsúyozta többször is, hogy müvelt
egyetemet végzett, de egy beszólása felfigyeltem, nevezetesen:
- Mi menetelünk a3.-ik világban ...csakhogy a hova kérdésre
a helyes válasz, hogy a 3.-ik világba !!! N nélkül !!!
De ez egy apró probléma ...Várom a többiek véleményét
ebben a kérdésben...
Desischado
@postamester: Ezt a műsort ugyan nem láttam, de a ténsasszony valóban olyan, amilyenek leírtad! Volt alkalmam nem egyszer meggyőződni róla!
Desischado
@postamester: Köszi a linket! Megnéztem, tényleg undorító ezzel az arroganciájával!
Desischado
Bocsesz, elszállt valamerre az agyam, nem jól írtam, egy másik műsorra gondolva írtam ezt le! Ezt a linket nem lehet megnyitni! Érdekes, nem?
postamester
@Desischado: és még csak ma mutatja meg a jellemét, arroganciáját szintén
az ATV müsorán, ( péntek 18:00 ), ma keményebb ellenfeleket kap, mit
a PM-es Benedek... A " nagyágyuk " nem lesznek olyan finomkodók...
Égjen is a kozmetikázott arcbör !!! Drukkolok, hogy igy legyen !!
keresztapa
Minden nagyágyú politikus csak hablatyol, igazmondás mindegyiket elkerüli, egyik sem közli , hogy a jól fizető állás a lényeg, amiért minden ami tisztes, emberi, feladni érdemes. Ezek a TV szereplések az ismeretséget szolgálják, nem az értelmet!
keresztapa
@postamester: Nézd meg mire képesek hazugságuk, igaz beállítottságának hitelesítéséért. Mindegyik saját magát tünteti fel igaz, egy igazi népképviselőnek. Közben bejutva EU képviselőnek csak a pénzt hajszolja, mert az az istene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.