Még sok ilyen Mészáros Lőrincre lenne szükségünk, és a haza fényre derülne, sőt Európa tiszteletét is kivívná. Azt már eddig is tudta ország-világ, hogy a felcsúti gázszerelő Magyarország legtehetségesebb vállalkozója, aki megérdemelné, hogy fölterjesszék a közgazdasági Nobel-díjra. Mondjon valaki még egy embert kies e hazában, sőt kies e világban, aki falusi gázszerelőből három év alatt milliárdossá lett, és bekerült országa száz leggazdagabb embere közé.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Azért nőtt az államadósság mert Orbán Neki adta a magánnyugdíjat.

Elvesztette a pert a juhásszal szemben Mészáros!
human
@kukac50: Csak első fokon és ott is csak 100 ezer forintban állapították meg a kárt. 500 ezret kért a sértett.
human
Orbán Viktor sehol sincs Mészáros Lőrinchez képest. A jobb oldalnak ki kellene harcolnia, hogy Mészáros Lőrinc legyen a miniszterelnök és egyből felvirágozna az ország. Orbánnal szemben Mészáros példakép lehetne minden szakmunkásnak, hisz valódi kétkezi munkával kezdte és bevallása szerint politikai hátszél nélkül lett néhány év alatt milliárdos.
:)
bakegya
@kukac50: mi haszna ha a gyékényt is volt pofájuk kihúzni alóla.Az állattartó embernek a jószág az élete,nem a pénz.A dédnagyapánk mindíg sírt amikor a disznónkat vágták-orvos létére.Az anyósom ugyancsak,pedig elég kemény fehérnép volt-Isten nyugosztalja.
De azér ez is valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.