Öt éve hatalmas botrányt robbantott ki Nagy-Britanniában a legnagyobb konzervatív napilap, a The Daily Telegraph: cikksorozatot közölt arról, hogy az alsóház tagjai költségtérítésként egyebek mellett nem létező lakáshitelt, vécédeszkát, pornócsatorna díját, lótrágyát, helikopter-leszállóhelyet, zongorahangolást és várároktisztítást számoltak el; a legsúlyosabb kamu talán a konzervatív Sir Peter Viggers harangtornyot imitáló, kerti medencét ékesítő úszó kacsaháza volt. Miután fény derült a sumákságra, a képviselők visszafizették a jogosulatlanul felvett pénzt, többen börtönbe kerültek adócsalásért, nagy részük lemondott mandátumáról. A botrányt feltáró újságírócsoport vezetője, a Telegraph hírigazgatója, Robert Winnett a minap a Budapesti Gazdasági Főiskola vendége volt. Előadása után LAMPÉ ÁGNES kérdezte

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbanisztán továbbra is következmények nélküli ország.
lópicigáspár
A buták! Jelentsék be magukat ide és kutya bajuk se lesz!
karma1
Azert ha meg tobben (nemcsak a nezok 70 %-a) fordul el pl. egy koztevetol, mert obersovszky ott van, akkor az a csatorna elobb-utobb sz@rt se er majd senkinek sem, foleg nem azoknak, akik uzemeltetik,... Erre nem gondolt a politika, amikor betette a labat a kozmediaba?

Bar amig locitrom van, addig vereb is,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.