A Balassi Intézet 10 milliós keretből szervezheti meg, hogy Ákos „Karcolatok” című műsorát bemutassák a Párizsi, a Moszkvai és a Római Magyar Intézetben. Megjelent a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Zenei Kollégiumának meghívásos pályázata, amely a Balassi Intézet idei zenei programjait célozza. E szerint vissza nem térítendő pénzt kap az intézet többek között arra, hogy Kovács Ákos bemutathassa Párizsban, Moszkvában és Rómában a műsorát. E célra 10 millió forint áll rendelkezésre. E mellett 800 ezer forint van Fülei Balázs és a Kodály Vonósnégyes indiai turnéjára, félmillió egy párizsi koncertre a Nemzeti Összetartozás Emléknapján, két-két millió egy bukaresti, egy brüsszeli fesztiválokra és szintén ennyi Vásáry Tamás és Vámosi-Nagy Zsuzsa londoni koncertjére. 780 ezer forintot szán az állam a Ghymes együttes dalainak szlovák nyelvű megjelentetésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Cukor az élet! De szopni azért tudni kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Amikor őt hallom énekelni tévében, rádióban, bárhol... akkor elkapcsolok onnan..
human
Sok kedvenc Ákos számom van. Tehetséges és biztos sok munka is van a számaiban. Bár mostanában én is kevesebbet hallgatom :)
szöszmösz
Az állandó nyelvtornától gusztustalanul nyálas, nemcsak szövegben de zenéjében is.
Fradigege
Jól van. Olyan boldog vagyok, hogy kapja a lóvét. Megnyugtat. Sok-sok zsozsó. Nagyon megérdemli. Ilyen sok trágya számra nagyon nagy szükségünk van.
lajospapa
Cukor az élet! De szopni azért tudni kell!
Desischado
Én nem hallgatom, olyanokat szoktam hallgatni, akik valóban tudnak énekelni, sikeresek, és nem kell érte nyalniuk senkinek! ákoska egy megélhetési nyalonc, semmi több! Gyomorforgató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.