Egy jelenleg is aktív volt KGB-ügynökkel osztott meg információkat a jobbikos Kovács Béla – írta meg az ezúttal is jól értesült Magyar Nemzet.

Külföldi jelzés alapján a magyar polgári kémelhárítás az orosz személyre vonatkozóan gyűjtött adatokat, ekkor került Kovács Béla is szolgálatok látókörébe. A jobbikos politikus rendszeresen találkozott a szóban forgó orosszal. A Magyar Nemzet szerint Kovács Béla tökéletesen tisztában volt azzal, kivel tart fenn kapcsolatot, ezt támasztja alá az is, hogy a találkozókra konspiratív körülmények között került sor. Kovács kényesen ügyelt rá, nehogy bárki tudomást szerezzen az "információátadásokról". Amíg a "célállomáshoz elért, többször váltogatta a taxikat és a tömegközlekedési eszközöket – írta meg a lap.

Orosz ügynök buktatta le Kágébélát

Az Alkotmányvédelmi Hivatal feljelentése alapján a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte Brüsszelnél az európai parlamenti képviselő mentelmi jogának kiadását az unió intézményei elleni kémkedés gyanúja miatt. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsági ülésén az is kiderült, hogy tényekre, kép- és hangfelvételekre hivatkozva tájékoztatták a testületet az ügyről.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
[email protected] Nemzet...már megint titkos információkat
tud meg egy titkosított ügyröl...Nem kellene Öket is elszámoltatni ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@postamester: A bizottság meghallgatásának jegyzőkönyvét 40 évre titkosították. Ez a kémügy kiemelt fontosságú a nemzetbiztonság szempontjából, tehát itt aztán kacsának, híreszteléseknek, találgatásoknak nincs helye. De a jól értesült Magyar Nemzet olyan információkkal szolgál (most is, és szinte minden területen), amivel más nem tud. Forrásmegjelölés: 'értesült lapunk', 'úgy tudjuk', 'lapunk információi szerint '...
bögöly
Szerintem meg a Fidesz felfogadta a kirúgott Ron Werbert.
Ő mondta anno,még a szociknak,hogy mindegy mit hazudoznak,legfeljebb kifizetik az esetleges büntetést.

Ez a hír is úgy kacsa,ahogy van,el kell terelni a figyelmet arról,hogy ne egy Dacs Tompiról beszéljünk.

Ui:- nem tudom,ki írja,sugallja az ilyen cikkeket,de úgy éljek 2 perc alatt elmondaná,milyen források alapján dolgozott.
postamester
@nemkati: pártlap, mint annak idején a Kisz, vagy a Pajtás ujságok
moiszikf
Kib...tt nagy "kémelhárító" ez a Magyar Nemzet! Mindenről tudnak! Véletlenül nem az AH kiadványa? :-DDDD
Desischado
Agyrém, ami itt folyik. Az egyetlen haszon, hogy végre a jobbikról is lehull a glória. De ezt én sem értem, miért nincs még letartóztatva, és miért van az űlés anyaga 43 évre titkosítva?
kukac50
Orbán mikor számol be Rogán vagyonáról?
Vonatkozzon már a törvény minden képviselőre akár Fideszes ,vagy MSZP-s,vagy jobbikos egyformán!
A Fidesznek program helyett áskálódás a terve,remélem sokan más pártokra szavaznak,hogy legyen pofára esés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.