Nem lesz általános kampánycsend az európai parlamenti választás napján Magyarországon, de a szavazókörök 150 méteres körzetében tilos a kampányolás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Rég nem hallgatom már a közhazugság média adásait. Tegnap véletlenül mégis. Ezt mondta Orbán: Ne ne engedjük a szocialistákat az EU.-i parlamentbe, mert a magyar emberek érdekei ellen harcolnak. (De nem csak ők. Minden szocialista, aki ott ül)
Nem először hazudik ilyeneket a vezír.
Volt amikor ezt mondta..?.. a baloldal időnként genetikai okok híján ráront nemzetére..? Vagy: ?..:? A haza nem lehet ellenzékben?. Mert a haza ott és akkor létezik, ahol és amikor ő a miniszterelnök.? ?
Ekkortól beszélhetünk a kétrészre szakított Magyarországról.Miután 2002-ben elveszti a választásokat, szabadcsapatot szervez a polgárok kis köreiből, félévig szavazatokat újraszámláltat, némi eszmei munícióval segít az Erzsébet hídi vásár, azaz, csata megszervezésében, és mint durcás kisgyerek/akinek elvették a játékát/ a Parlament tájékát is kerüli, mert képtelen elfogadni az ellenzéki létet.Hírhedet cinikus szlogenjében ennek okát is adja:? A haza nem lehet ellenzékben?. Mert a haza ott és akkor létezik, ahol és amikor ő a miniszterelnök.Ekkortól beszélhetünk a kétrészre szakított Magyarországról.
Ekkortól választotta a viták színteréül az utcát. Becserkészte az egykoron panelproliknak nevezetteket, franciakulccsal hadonászott vegyesösszetételű alattvalói gyűrűjében.Beszélt 2 millió emberrel, és megszületett A Petíció. Ez volt hivatva helyettesíteni pártja nemlétező programját a 2006-os választások előtt.
Az istenadta népnek ígért 14. havi nyugdíjat, kedvezményes autót, alá nemfizetős autópályát, járulék és adócsökkentést, ingyenes, mindenkinek a legmagasabb színtű orvosi ellátást,tandíjmentességet, Mária országát, a kizsákmányoló karvalytőkések és bankárok kiebrudalását.?
Orbán politikai gyékényétől nem távol, árulja avitt nem szobatiszta (Copy:Heller Ágnes/Isten éltesse a 80.-on/portékáját a Jobbik üdvöskéje,Morvai nagyasszony. Ő, európai béreket követel majd, és ígér, ha ismét beülhet abba a parlamentbe, amelyet utál, amiből ki kellene lépnünk. De hát a pénz nagy úr. Ki lépne, de a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.