A Soroksáron, kocogás közben meggyilkolt nő férjének nyolc hónappal felesége halála után mutattak egy kamerafelvételt, amelyen Krisztina látható kocogás közben – írja a Blikk.

A lap szerint valósággal sokkot kapott a látványtól: feleségének halála óta nem látott róla hasonló felvételt.

A nyomozók, miután megnyugtatták, közölték: legközelebb már csak akkor keresik, ha elfogták az elkövetőt, s elé tárhatják végre azokat a dokumentumokat, amelyeket az üggyel kapcsolatban összegyűjtöttek. A tragédia óta sem a férj, sem kisfia, Roland nem tudta túltenni magát a történteken – írja a lap.

Az asszonyt szeptemberben gyilkolták meg Soroksáron, a szigetdűlői kerékpárúton, kocogás közben. A tettest azóta sem találja a rendőrség.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Mi a francnak kell újabb és újabb sztorikat kitalálni. Még hogy a hörcsög elpusztult a bánatba, mondja a férj.. Akkor ezek szerint a hörcsögök intelligenciája vetekszik a kutyákkal. A lánynak vannak szülei is, akik majdnem belehalnak a bánatba. A férj meg nyilatkozgat. Senkinek nem tűnt fel, hogy a szülők soha sehol nem láthatók, nem hallhatók? Nem véletlen. Ők gyászolják lányukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Mi a francnak kell újabb és újabb sztorikat kitalálni. Még hogy a hörcsög elpusztult a bánatba, mondja a férj.. Akkor ezek szerint a hörcsögök intelligenciája vetekszik a kutyákkal. A lánynak vannak szülei is, akik majdnem belehalnak a bánatba. A férj meg nyilatkozgat. Senkinek nem tűnt fel, hogy a szülők soha sehol nem láthatók, nem hallhatók? Nem véletlen. Ők gyászolják lányukat.
ila51
@vukkocska: ...pont az jutott eszembe nekem is ... itt az utolsó mondat
rokkantnyugdijas
@vukkocska: A nyomozók így próbálják kiugrasztani a NYULAT a bokorból! Ez a modern kriminológia illetve kriminalisztika eszköze! Háttérben szakember figyeli a férj reakcióit (ld.: Hazudj ha tudsz c. film), s ha indokolt, hazugságvizsgálót is bevetnek majd...
ila51
@rokkantnyugdijas: ...és az bizonyíték ? ...még a beismerő vallomásba sem szabad beletörődni , ki kell nyomozni ...
ila51
@rokkantnyugdijas: ...na ezt le is töltöm
Szvetlana
@rokkantnyugdijas: az egyik kedvenc sorozatom volt a Hazudj, ha tudsz. Itt a nyomozó a pszichológia segítségével az emberi viselkedést figyelte. Ugyanis a reagálásokból, viselkedésből, mimikából hangszínből és sok más apró jelből tud következtetni arra, hogy ki mikor mond igazat. A testbeszéd is sokat elárul. Ahogyan ül, a kéz és láb tartások, a kéztördelés, szóval sokminden.
Úgyemlékszem a férj volt már hazugságvizsgálaton, ----nem hazudik.
Grafix69
Sziasztok. Valami nem kerek ebben a dologban, nem akarok én előre valami nagy dolgot kihozni az ügyből, de lesz ebben valami rendkivűli csavar az szinte biztos.
Szvetlana
@Horizont: Nekem is! Nagyon kis csúnya ember, de az, ahogyan megformál egy jellemet: zseniális. Láttam őt egy kosztümös történelmi filmben, ott egy gonosz gyilkost alakított, húúú megdermedtem tőle. Persze ez is egy szerep:))
Szvetlana
@Horizont: Szerintem a nyomozóknak van olyan információjuk, amit nem hoznak nyílvánosságra, mert esetleg kegyeleti sértés lenne. Vagy más ok. De feltűnő ez a hosszú várakozás.
rokkantnyugdijas
@ila51: Nem mondtam azt hogy ez bizonyíték. Ez egy eszköz lehet, hogy megtörjön valaki a gyanúsítottak közül! Sajnos ezt végig kell csinálni a nyomozóknak még ha ártatlant is kérdeznek ki, nem kellemes feladat!
Varicler
Na dehát ki készítette a felvételt? Vagy hogy került a rendőrséghez? Ha náluk van, miért nem tudják ki a gyilkos. Vagy ez csak egy csel? Elég embertelen.
Varicler
Na dehát ki készítette a felvételt? Vagy hogy került a rendőrséghez? Ha náluk van, miért nem tudják ki a gyilkos. Vagy ez csak egy csel? Elég embertelen.
Tekla
@Szvetlana: Ha van felvételük mért most hozakodnak vele elő? Mért nem akkor? Már gyanúsítgatták a férjet is, ha van felvétel és nem ő van rajta , mért kell ennyi gyalázkodást elszenvednie a családnak? Ki felel ezért a dilettáns szekatúráért?
Tekla
@rokkantnyugdijas: Semmit nem kell , ami embertelen. A zsidó rendőröknek sem kellet volna a vagonokba terelni a fajtársukat, most meg tőlünk kérni kártérítést. Olyan nincs , hogy kell! Hol az ember saját önbecsülése, saját értékrendje,stb? Egyetlen rendőrnek sem kell semmit ilyet megtenni , ha a lelkiismeretével nem egyeztethető össze! Utána meg elegáncsosan , jól meg ön-gyilkolni magát , mert nem hagyja élni az erkölcsi értékrendje!
Tekla
@rokkantnyugdijas: "Sajnos ezt végig kell csinálni a nyomozóknak még ha ártatlant is "
rokkantnyugdijas
@Tekla: Igen azt végig kell csinálni! Meghalt 1 ember, aki anya volt, hiányzik a gyermekének, a szüleinek és a szeretteinek! Különleges kegyetlenséggel oltották ki az életét! A gyilosság mint bűntény soha sem évül el!
rokkantnyugdijas
@Tekla: AKKOR ÚJRA MEGKÉRDEZEM... Hogy jön ez a téma ide, amit leírtál:
"A zsidó rendőröknek sem kellet volna a vagonokba terelni a fajtársukat, most meg tőlünk kérni kártérítést. Olyan nincs , hogy kell! Hol az ember saját önbecsülése, saját értékrendje,stb? Egyetlen rendőrnek sem kell semmit ilyet megtenni , ha a lelkiismeretével nem egyeztethető össze! Utána meg elegáncsosan , jól meg ön-gyilkolni magát , mert nem hagyja élni az erkölcsi értékrendje!"
Tekla
@rokkantnyugdijas: A " kell" szót előszeretettel használják emberek , akik nem mondtak nemet amikor kellet. A kell szó a felelősség áthárításra , másra , másokra, körülményre , mindegy mire , csak ne kelljen a felelősséget vállalni a nemleges döntés miatt! Így ezzel a példával jeleztem.
szöszmösz
@Szvetlana: A hazugságvizsgáló nem bizonyíték, fel lehet készülni rá és meg lehet tanulni az eljárás alatti magatartást, illetve a helyes reakciókat.Tehát, épp úgy fel lehet készülni rá, mint ahogy azt a vizsgálatot végző teszi. Nem mondom, hogy könnyű, de van akiknek tanítják is.
ipan54
@rokkantnyugdijas: nem csak a férjet ! és ez elég szégyen ,hogy még itttartanak kb. a semminél , ill. nem tudható ,ami helyes is , de ennyi idő után már illene előállni érdemleges dologgal ! ezekszerint nincs elegendő bizonyiték . a profilozok nemcsak a férj "reakcióit " figyelik szerintem , hanem sokkal inkább egy bizony eddig behatárolható "kör " reakcióit , akár desinformáció is lehet !
Szvetlana
@szöszmösz: 17.24 Mindez igaz, dolgoznak a rendőrségen jól képzett és megfelelő gyakorlattal rendelkező kriminálpszichológusok.
De mégsincs elegendő bizonyíték, ennek hiányában a bíróság elejtené a vádat, biztos, hogy ezért megy az időhúzás.
csa-csa
@rokkantnyugdijas: szó szerint ezt akartam kérdezni!
csa-csa
@Tekla: "Olyan nincs , hogy kell!"
amíg nem az életet árán kell azonnal eldöntened hogy vagy kinyírnak vagy csinálod amit mondanak! Nem olyan könnyű ám! Soha ne kerül olyan helyzetbe!
Tekla
@csa-csa: "Illik, ha már nem tud becsületben élni.
Pironságos éltet halállal cserélni. " Arany János Murány ostroma
rokkantnyugdijas
@csa-csa: Igen, de te nem tudod mit írtam ipan54-nek privátban!
csa-csa
@Tekla: szép idézet, de pl. egy pár éve valahol egy padon ült egy fiatal srác és böngészett a laptopján, mikor is odapattant egy tetűláda és egy oldalának nyomott késsel kényszerítette, hogy utaljon át a nem tudom milyen számlára akárhány (az összegre nem emlékszem) pénzt. Ezek nem viccelnek. Vagy csinálod, vagy leszúr! Nem sok választása volt. És ez csak egy a sok közül! Lehet, hogy rossza a példa, de hogy kinyírnám az ilyen rohadékokat az tuti! Vagy pár éve egy tizenéves tetves kis bűnöző kölyök tartotta rettegésben késsel az egész Blahát! És nem viccelt az a mocsadék! Ha nem adtad amit akart, már szúrt is a curva anyját!! Na az ilyen rohadékot is kinyírnám nehogy felnőjön!!
Tekla
@csa-csa: Egy dologról beszélünk . Egy ember lehet hogy feláldozza magát , de esély van rá hogy a kezéből kicsavart késsel , megvédhetünk egy csomó ember társunkat, és magunkat is . Esély nincs rá , hogy ezek a mocskok "elszaporodjak" ekkor.
csa-csa
@Tekla: persze! ha elég erős, fiatal és fürge vagy! Védtelen időseket könnyű kirabolni fegyverrel fenyegetni! Bár fiatalokat is érhet olyan váratlanul meg mondjuk hátulról, hogy esélye sincs. Hát valami ádáz módon gyűlölöm az ilyen tetveket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.