A Soroksáron, kocogás közben meggyilkolt nő férjének nyolc hónappal felesége halála után mutattak egy kamerafelvételt, amelyen Krisztina látható kocogás közben – írja a Blikk.

A lap szerint valósággal sokkot kapott a látványtól: feleségének halála óta nem látott róla hasonló felvételt.

A nyomozók, miután megnyugtatták, közölték: legközelebb már csak akkor keresik, ha elfogták az elkövetőt, s elé tárhatják végre azokat a dokumentumokat, amelyeket az üggyel kapcsolatban összegyűjtöttek. A tragédia óta sem a férj, sem kisfia, Roland nem tudta túltenni magát a történteken – írja a lap.

Az asszonyt szeptemberben gyilkolták meg Soroksáron, a szigetdűlői kerékpárúton, kocogás közben. A tettest azóta sem találja a rendőrség.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Mi a francnak kell újabb és újabb sztorikat kitalálni. Még hogy a hörcsög elpusztult a bánatba, mondja a férj.. Akkor ezek szerint a hörcsögök intelligenciája vetekszik a kutyákkal. A lánynak vannak szülei is, akik majdnem belehalnak a bánatba. A férj meg nyilatkozgat. Senkinek nem tűnt fel, hogy a szülők soha sehol nem láthatók, nem hallhatók? Nem véletlen. Ők gyászolják lányukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Tekla: "Olyan nincs , hogy kell!"
amíg nem az életet árán kell azonnal eldöntened hogy vagy kinyírnak vagy csinálod amit mondanak! Nem olyan könnyű ám! Soha ne kerül olyan helyzetbe!
Tekla
@csa-csa: "Illik, ha már nem tud becsületben élni.
Pironságos éltet halállal cserélni. " Arany János Murány ostroma
rokkantnyugdijas
@csa-csa: Igen, de te nem tudod mit írtam ipan54-nek privátban!
csa-csa
@Tekla: szép idézet, de pl. egy pár éve valahol egy padon ült egy fiatal srác és böngészett a laptopján, mikor is odapattant egy tetűláda és egy oldalának nyomott késsel kényszerítette, hogy utaljon át a nem tudom milyen számlára akárhány (az összegre nem emlékszem) pénzt. Ezek nem viccelnek. Vagy csinálod, vagy leszúr! Nem sok választása volt. És ez csak egy a sok közül! Lehet, hogy rossza a példa, de hogy kinyírnám az ilyen rohadékokat az tuti! Vagy pár éve egy tizenéves tetves kis bűnöző kölyök tartotta rettegésben késsel az egész Blahát! És nem viccelt az a mocsadék! Ha nem adtad amit akart, már szúrt is a curva anyját!! Na az ilyen rohadékot is kinyírnám nehogy felnőjön!!
Tekla
@csa-csa: Egy dologról beszélünk . Egy ember lehet hogy feláldozza magát , de esély van rá hogy a kezéből kicsavart késsel , megvédhetünk egy csomó ember társunkat, és magunkat is . Esély nincs rá , hogy ezek a mocskok "elszaporodjak" ekkor.
csa-csa
@Tekla: persze! ha elég erős, fiatal és fürge vagy! Védtelen időseket könnyű kirabolni fegyverrel fenyegetni! Bár fiatalokat is érhet olyan váratlanul meg mondjuk hátulról, hogy esélye sincs. Hát valami ádáz módon gyűlölöm az ilyen tetveket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.