Szállodai szobát és lakásbérlést is fizet a parlament azoknak a képviselőknek, akiknek nincs budapesti lakásuk.

Az Origo szerint egyelőre 76 képviselő igényelt lakást, köztük többen is vannak, akiknek a jelek szerint 30-40 kilométerről is gondot jelentene bejárni a parlamentbe.

A parlament honlapján elérhető vagyonnyilatkozatok alapján a lakást igénylők között valóban csak olyan képviselők vannak, akiknek nincsen budapesti ingatlanjuk. A listán szereplő képviselők közül a jobbikos Gyöngyösi Márton lakik legközelebb Budapesthez, az alig 15 kilométerre lévő Nagykovácsiban. Gyöngyösi ugyanakkor érdeklődésünkre azt mondta, meglepődött, hogy ő is a lakásigénylők között van – írja az Origo. Az összes igénylőt itt tudja megnézni!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A fene egye meg!!! Éz én melóhelyem 60 km-re van még sem kapok lakást. (na igaz hogy a cég szállít oda-vissza ) Ezek meg kocsi+ tankolós kártyát is kapnak ! Hiába lett kevesebb a létszám így is többe kerülnek ! (mondhatnám qrva sokba!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Mit jelent a pontosítás? Az egészen kiakadtam, hogy szegényeknek a milliókból nem telik egy alvóhelyre. De hogy mit jelent a pontosítás, miért nem tud egyenes választ adni?
Nil
MIért? Kap elég fizetést - béreljen - vagy utazzon mint a többi normális dolgozó - teszem hozzá lényegesen kevesebb fizetésből
kukac50
Azoknak is fizet akiknek van lakásuk.
bakegya
@nezelodo: bizony,bizony mert az aztán az igazán szent emberük-nagy reformátor!!!
bakegya
Lerövidítették az ülésidőket,enni inni pisálni járnak órákat,mert az ülésterembe csak az marad akinek erölködni kell a kétharmat miatt!-kiszolgáó személyzet az előterjesztéseket már a kezükbe adja készen csak a gombot kell nyomni és az orbán beugrásain tapsikolni.Munka csakkk akkor van ha beugrik a vezér. Brüsszeben aratott győztes skalpjait imádva, imátkozni kötelező államköltségen.
Mert ugye a magyaroknak nem hiányzik a többpártrend-de már a demokrácia sem.
EL VANNAK A MINIMÁLBÉREN ÉS A KÖZMUNKÁN...
Vadlaci
Mi az, hogy szállodai számla? Ott van Ócsa, üres házakkal, költözzenek be oda a képviselők!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.