Magyarország kihúzta magát abból a gödörből, amelybe a Gyurcsány-Bajnai-korszakban került – reagált a Fidesz a beruházások növekedésének további gyorsulásáról szóló adatra.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteki jelentése szerint a beruházások volumene 22,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit január-márciusban.

A Fidesz sajtóirodája az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a történelmi rekordnak számító növekedés jelentősen hozzájárul a további gazdasági növekedéshez és a munkahelyteremtéshez is.

Az ország pénzügyileg talpra állt, az év első negyedévében Magyarországon gyorsult a legnagyobb mértékben a gazdasági növekedés – hangsúlyozták.

Hozzátették azt is, hogy újabb csúcsot ért el a foglalkoztattak száma, már 4 millió 107 ezer ember dolgozik, európai viszonylatban is Magyarországon süllyedt a legnagyobb mértékben a munkanélküliség, amely ugyancsak rekordalacsony, 8,1 százalékos szinten van.

"A Fidesz-KDNP folytatja a megkezdett munkát, mert eredménye egyértelmű: egyre több magyar faluban és városban tudnak talpra állni a családok és a hazai vállalkozások" – zárta közleményét a kormánypárt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Hogy szakadna rá már a mennyezet erre a gazember kormányra!
nyanya001
"Paksi bővítés: Az orosz fél lehívhatja a teljes tartozást, ami azonnali államcsődöt okozhat "!
Tényleg kihúztátok a gödörből az országot !
Sunyi mocskok !
Törölt felhasználó
Akkor mostantól nem lehet többet a múltat okolni...?:)
Dr. Felipe
Újabb győzelmi jelentés a központi statisztikai sóhivataltól. Persze a valósághoz semmi köze. Csak ma 500 kéményseprőt rúgtak ki.
almosd
Nagy baromság,csak egy példa ott van Paks ,lehet térdepelni a fityesznek hogy az összeget a számláról ne hívja le a barna maci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.