Szégyelljük magunkat, így történt, történik ez a mi esetünkben is! Írunk, akkor is, ha ezt olvasóink láthatják és akkor is, ha sóhajunk önszántunkból a fiókjaink mélyére elegendő csak! Mert az a keserű gombóc csak így oldódik egy kevéskét, ott a gyomrunkban! Hihetetlen, de magunk is csak belekopni kényszerültünk a dicsőséges fülkeforradalom alaptörvényének rendszerébe, mely a másként muzsikálók ellehetetlenítésére épít. „Két rohanó lábam egykoron / Térdig gázolt a vérben / S most nézd, Uram, nincs nekem lábam, / Csak térdem van, csak térdem.” Ady fájdalmával szólunk, írunk és üzenünk. Pedig mennyi mindenre volnánk képesek, ha szégyenünk helyett mindegyre csak a büszkeségeinkről, csodáinkról írhatnánk! A saját bőrünkön érezzük harminchárom ezer ember keserűségét! A minap levelet kaptunk. Névtelenül, hogy tudjuk jól, ki a feladó – ahogy levelet szoktunk kapni a magasságokból. No, nem kedveskedést, inkább amolyan szolid figyelmeztetést, vagy inkább dorgálást, jobbára fenyegetést, a...

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Szégyellje az magát aki ennyire meglopta az embereket,hogy munkájuk sincs!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Magyarországon azért lett 4 millió napi gondokkal küzdő ember mert hiányzik az egymás iránti szolidaritás. Ha lett volna, nem tudott volna a jelenlegi rendszer kiépülni. Magunknak köszönhetjük, a múltunkat és jelenünket is.
Desischado
Neki biztos van! Hogy süllyedne el a föld alá, ez az embertelen, anticociális némber!
nemjoezigy
@coni: Igen. Szembe lehetne állítani a 100 leggazdagabb magyar, + a többi milliárdost, + a parlamenti képviselőket, az elszegényedett néppel és az elszegényedett országgal.
A kormány, mint eu párti szerint sok pénzt kaptunk az eu-tól, akkor az miért nem az ország gyarapodására jutott, miért a gazdagokat gazdagította tovább. Ha nem így történt volna, akkor az országunk se lecsúszó sereghajtó lenne, kevesebb lenne a nélkülöző ember!
És sajnos ez a tendencia folytatódik tovább!
Meine Ehre heisst Treue
Mondta ezt egy olyan politikai banda tagja(?), amely évek óta tudatosan teszi tönkre az ország, illetve a benne élők életét. És ezért a ,,munkáért" még fizetik is őket; nem is keveset tesznek zsebre havonta.
Adott a kérdés: azok az emberek szégyelljék magukat, akik nem dolgoznak, de szeretnének tisztességes jövedelemből kenyeret tenni a család asztalára vagy azok, akiknek a ,,munkája" eredményeként ebbe a helyzetbe kerültek?
Meine Ehre heisst Treue
Az egymillió új munkahely hol a pi@ában van? A kormány munkahelyet nem teremt, csak a statisztikát kozmetikázó és értéket nem teremtő közmunkát, de szégyellje magát a munkanélküli!
F@sza hozzáállás...
Nil
Mit tanítottak ennek a nőnek és ki? El kellene venni a diplomáját-fogalma sincs arról mit jelent az a szó hogy empátia csak tetszik neki és használja.
Azon védőnők közé tartozik akik lejáratták a hivatást. Mert ez nem szakma hanem hivatás. Szív és lélek kell hozzá,
NA ez nincs ennek a lénynek.
Ez nem ember ez zombi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.