Korszerűsítésre szorul a vadászati törvény, meg kell újítani - mondta L. Simon László kormánybiztos szombaton Bőszénfán, a Kaposvári Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpontjában tartott megyei vadásznapon újságíróknak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@ziziplanet: Még hogy ma már nincsenek polihisztorok!
Mindent tud, mindenhez ért, mág költő is, állítólag.
Igaz, hogy azonos nívón, mint a tereskova rihe orbános fényképei...
gepnarancs.hu/2012/06/az-uj-kulturalis-allamtitkar-verse-a-zsido-kurvak-seggerol/
trenszmen
Lenne tippem mire kellene szabad vadászati jogot adni :)))
Akkor lenne esélye az országnak, de így...
bögöly
Úgy látom ,mivel szőlész-borász,legalábbis a seregélyek elriasztásában járta kell,hogy legyen.
A madárijesztők terén IS újítást kell bevezetnie!DD

Ui:- az új vadászati törvény meg legyen egyszerű.
A hivatásos vadászok csak vaktölténnyel lőhetnek,a Lázár-féle stüszivadászok meg gépkarabéllyal,helikopterről a vemhes kocákra is,mint anno Czinege elvtársék.
Affeneessenbeléjük.
almosd
Igaza van ,de csak a " kapitális vadakat lehessen kilőni".
bakegya
Nem tuom ki ez aki most éppen vadászattal kapcs.osztja az észt,de csak úgy mellesleg a kuláksorsenyhítésére visszaosztott erdőket úgy vitték-hordták a javát Ausztriába-kamionszám,évekig,aztán most öt éve az égetőbe Kaposvárra-feljelentés bejelentés -mit sem ért-mert mint kiderült maga az erdőfelügyelet dolgozott rajta-meg jónéhány helyi zsivány-nekem egyszerre három ha.kelt lába-most visszatelepíteni köteles a tulaj,igen ám de miből-a vadászurak merre látnak hallanak mikor vadgazdálkodnak a terepjáróikról-vagy ők nem a magyar kárpótoltak erdeinek lehúzói?
Arról nem szól a krónika,hogy gombázni is gépkocsival ,utánfutóval járhatja az erdőinket bárki.Aki pedig megunta a kergetőzést az fizethet 50ezret/ha annak aki erdőgyűjtögetésre szakosodott-Somogyban mindenképp-mert ugye ott aztán jól teljesítettek annó is de most mindenképpen fidess-ék,nem a jobbik csakkk a fidess gazdagságpolitikussai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.