Mindig akadt olyan törvény, amit az ember nem szívesen tart be, mert valahogy szükségtelenül korlátozva érzi magát tőle. Itt nem a köztörvényekről, a bűnöket büntetőkről van szó, hanem az olyanokról, ami az alapvető szabadságjogokat...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Demokráciában szólásszabadság van érvényben!
Ha nem itt mondom el a véleményem akkor a kocsmába, ott még olyan is akad aki tud cáfolni érvelni,fejlettebbek abból a szempontból mint a képviselők a parlamentben,azok csak bólintani gombot nyomni tudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@kukac50: Igen, a demokráciában...

Nem eszik olyan forrón a kását. Az internetet nem lehet cenzúrázni, ez még a kínaiknak sem jött össze. Kizárólag a teljes tiltás/blokkolás lehetséges.
Erre kiváló példa a kuruc.info vagy az ún. ,,jogvédők" által illegálisnak nevezett fájlmegosztás. Évek óta nem tudják egyiket sem, még csak kordában tartani sem. Pedig ezeknél és sok más hasonló oldalnál már simán tudnak az illegális tevékenységre hivatkozni külföldön is.
És mi várható a szabad vélemény nyilvánítás terén? Az, hogy az itthoni szerverek esetében, vagyis a hazai üzemeltetésű oldalaknak kuss lesz. Ha viszont példát vesznek a kuruc.info-ról, akkor megoldják a külföldi, önkéntes ,,száműzetést" és azonnal megszívta a felcsúti mágus és 100 fogú/rabló cigányzenekara. Külföldön már semmilyen indokkal nem tudnak egy szervert sem lekapcsolni, CSAK azért, mert a hazai, önmagát kormánynak nevező, közönséges bűnöző maffiának nem tetszik a kritika.
petike
@kukac50: Ezzel csak az a baj, hogy nem járok kocsmába. Ha meg nemzetthy italbolt lesz, akkor meg pláne, hogy nem.
kkalman
Egy demokratikus országban csak dicsérni szabad az uralkodó pártot és vezérét. Nem megengedhető, hogy hülyének, csalónak, tolvajnak nevezzék őket. Főleg, ha ezt a teljesen pártsemleges és független Alkotmánybíróság mondja ki.
Úgyhogy csak dicsérni őket, igaz, fitymasz logika alapján a negatív dicséret is dicséret.
mate03
@kukac50: Le szarom a riogatást! Rákosi alatt sem féltem,most meg már vén fejjel ,be nyalhatnak!
coyote3
Hát az enyémet nem kaphatják be! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.