Csirkemell és spenót két hétköznapi alapanyag, melyekből némi mozzarella és bors hozzáadásával 30-40 perc alatt kitűnő főétel varázsolható. Süthetjük serpenyőben vagy sütőben, panírral vagy panír nélkül, ehetjük csak úgy magában, friss kenyérrel, grillezett zöldségekkel, friss salátával, padlizsántekerccsel vagy krumpli pürével, esetleg párolt rizzsel.
Forrás:
izesitalia.hu
Feltöltő: izesitalia
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Én a spenótot a túróval szoktam párosítani, így réteslapokba tekerve isteni.
A spenótot, túróval én is készítem, némi parmezán hozzáadásával, brisé tésztába betöltve és a végeredmény szintén isteni :-) A réteslapos verziót pedig ki fogom próbálni!