A Magyar Nemzet kíváncsi volt, megbízták-e Bajnait valamivel a hatalmasságok a Bilderberg-találkozón, a volt miniszterelnök azonban komolytalan válaszokat adott, majd megosztotta Tumblr-oldalán – írja az Origo.

Bajnai Gordon a következő üzenetet tette ki Tumblr-oldalára a Bilderberg-találkozóról:

"A Magyar Nemzet ma ismét a Bilderbergről kérdezett. Az alábbiakat válaszoltam nekik.

Magyar Nemzet: A konferencián kiderült, hogy Magyarországról miért Bajnai Gordon hívták meg?

Én: Igen, minden bizonnyal a Magyar Nemzetben az elmúlt 12 hónapban legtöbbször említett politikusként figyeltek fel rám.

MN: Bajnai Gordon tartott előadást a találkozón?

Én: Nem, csak rágtam a gittet és összeszűrtem a levet.

MN: Bajnai Gordon a találkozón kapott-e bármilyen politikai, gazdasági kérdésekkel kapcsolatos, iránymutatást, felkérést, esetleg feladatot?

Én: Igen, hogy próbáljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai közé. A tavalyi osztalékból bőven telik rá."

Bajnai a Hír24-nek azt nyilatkozta, "Magyarország lényegében nem került szóba a fórumon. A világot meghatározó fontos folyamatokról beszélgettek". Hozzátette, hogy aki látta, hogy ő Magyarországról jött, az megkérdezte, hogy "mi újság nálunk?" A volt miniszterelnök benyomása az volt, hogy az őt kérdezők azt sugallják, hogy "ott valami nincsen rendben, ugye?"

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai felüdülés a csepűrágó politikai "elit" után. Intelligens embernek, intelligens humora van. Ráadásul jó szakember, így nem csoda, hogy az MN-ben naponta "feltűnik" és mégsem tudják lekaraktergyilkolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Ha egy volt miniszterelnököt hívnak meg az Kósa szerint baj. Amikor 2008-ban Martonyit hívták meg, akkor miért nem hőbörgött, pedig akkor ő csak egy volt külügyminiszter volt? No ezt hívom én a kettős mércének.
m.macskosz
@Nil: Egyet én is.
Nagyon sokat azonban nem, sajnos. :)
perfekt
Hogy nem hazánk érdekei mellet szólalt meg, az biztos.Oligarha.
asztmás
Amikor Martonyi volt jelen ő sem mesélt semmit. Kár ezen agyalni, ott volt , ő volt ott, akár mit csinált , lelke rajta . Ha az ország ellen beszélt akkor is , ha mellette akkor is.
jancsik68
@perfekt: Honnan vannak az információid,csaknem az un magyar nemzet c . förmedvényből.Viki érdeke nem az ország érdeke.Ő nem a magyar nemzet,hanem annak csak egy satnya tagja!!!@Manhattan: Kósa az estin vásárolt gimnáziumával mit kezeden az értelmes emberek tanácskozásán.Először tanuljon me normálisan vitatkozni!!Igaz a debrecenieknek igy is megfelel,az egy civis város!!
perfekt
@jancsik68: A pestieknek nem kell érdeklődni merre folyik a Lánchíd.Elég elmenni olyan helyekre, ahol nem sok a politikus--mégis anekdotákat hallhatsz.Nem sokat adok ezekre--csak a tapasztalatokra, az pedig ezt diktálja.Semmi más ,mint egy pénzért mindenre vevő bankár.A Magyar Nemzet című újság nekem még életemben nem volt a kezemben--és nem is lesz!Nem ő az egyetlen--ha ez megnyugtat--a kutyámat nem bíznám rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.