A Magyar Nemzet kíváncsi volt, megbízták-e Bajnait valamivel a hatalmasságok a Bilderberg-találkozón, a volt miniszterelnök azonban komolytalan válaszokat adott, majd megosztotta Tumblr-oldalán – írja az Origo.

Bajnai Gordon a következő üzenetet tette ki Tumblr-oldalára a Bilderberg-találkozóról:

"A Magyar Nemzet ma ismét a Bilderbergről kérdezett. Az alábbiakat válaszoltam nekik.

Magyar Nemzet: A konferencián kiderült, hogy Magyarországról miért Bajnai Gordon hívták meg?

Én: Igen, minden bizonnyal a Magyar Nemzetben az elmúlt 12 hónapban legtöbbször említett politikusként figyeltek fel rám.

MN: Bajnai Gordon tartott előadást a találkozón?

Én: Nem, csak rágtam a gittet és összeszűrtem a levet.

MN: Bajnai Gordon a találkozón kapott-e bármilyen politikai, gazdasági kérdésekkel kapcsolatos, iránymutatást, felkérést, esetleg feladatot?

Én: Igen, hogy próbáljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai közé. A tavalyi osztalékból bőven telik rá."

Bajnai a Hír24-nek azt nyilatkozta, "Magyarország lényegében nem került szóba a fórumon. A világot meghatározó fontos folyamatokról beszélgettek". Hozzátette, hogy aki látta, hogy ő Magyarországról jött, az megkérdezte, hogy "mi újság nálunk?" A volt miniszterelnök benyomása az volt, hogy az őt kérdezők azt sugallják, hogy "ott valami nincsen rendben, ugye?"

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai felüdülés a csepűrágó politikai "elit" után. Intelligens embernek, intelligens humora van. Ráadásul jó szakember, így nem csoda, hogy az MN-ben naponta "feltűnik" és mégsem tudják lekaraktergyilkolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nem csodálom hogy komolytalan válaszokat adott...az MNO is komolytalan...egy rágalmazó szennylap...a honlap szarásig van helyreigazításokkal a sok hazudozás miatt...és még csak nem is perelt mindenki, de aki igen az nyert is.
Csizmás Kond
„A Bilderberg-csoport egy jellemzően befolyásos emberekből (politikusokból, tudósokból, cégvezetőkből) álló zárt körű társaság, amelynek az első találkozóját 1954-ben tartották. A nevét arról a holland szállodáról kapta, ahol az első összejövetelt rendezték.”
Naszóval ez az egyetlen mondat amiben úgy általában mindenki egyetért és elfogad. Az, hogy mit csinálnak nem titok, mert a megalakulása óta számtalan ember részt vett a találkozókon csupán a magunkfajta halandóknak nem kötik az orrára az ott elhangzottakat.
Azt mindenesetre érdekesnek tartom, hogy mostanig egyetlen kedvező megjegyzést sem hallottam róluk (esetleg nem olvastam olyan médiát ), és nem is cáfolja senki a róluk elhangzó és nem kedvező megállapításokat.
bencemacska
Van humora is! Jó a szöveg, legalábbis nekem tetszik. Vajon lehozza a MN?
Dr. Felipe
Hát mivel koser alajos gittegyletnek minősítette a Bilderberg csoportot nyilván hogy Bajnai csak a gittet rágta. Hát ez igazán frappáns válasz volt az mno fasiszta szennylapnak. Ezt ki sem néztem volna Bajnaiból. Van humora is.
verőce21
Csak friss húsra vágyott az évi "wellness-hétvégét” tartó, befolyás és jelentőség nélküli szállodabérlő nyugdíjasok társasága...:)
nemkati
@Dr. Felipe: A Bilderberg-találkozó meghívotjai névsora nyilvános, a témakörök nyilvánosak, az ott elhangzottak titkosak. Pontosan azért, hogy, ahogy a meghívottak szabadon beszélhessenek a témákról. Ezek után akár a Guardian, akár az MNO ha olyan kérdéseket tesz fel bármelyik résztvevőnek, ami az ott elhangzottakra vonatkozik, az teljesen felesleges. Valószínűleg sokakat megkérdeztek sokan, és nem kaptak választ semmire, mivel, aki nem fogta fel, megint mondom: az ott elhangzottak titkosak. Nyilván mások más válaszokat adtak, Bajnai ezt válaszolta. Ennél többet biztosan nem tudott meg senki. Aztán azok után, hogy "az ott elhangzottak titkosak", mégis, ki, milyen válaszra számított?
nemkati
@nemkati: jav. "meghívotjai névsora" = "meghívottjainak névsora"
m.macskosz
@bencemacska: Bevallom, kellemesen meglepett, hogy milyen frappáns és szellemes,
ráadásul kellemesen szarkasztikus :)
m.macskosz
@Dr. Felipe: Bocsi, nem plagizálni akartam, de előbb írtam, mint elolvastam volna az összes kommentet. Az azért tetszik, hogy egy srófra jár az agyunk. :)
coni
Bajnai felüdülés a csepűrágó politikai "elit" után. Intelligens embernek, intelligens humora van. Ráadásul jó szakember, így nem csoda, hogy az MN-ben naponta "feltűnik" és mégsem tudják lekaraktergyilkolni.
nemkati
@coni: Nekem meg veled jár egyformán az agyam, de azért verőcén kívül másokkal is, mert nekem is olyan érzésem volt, hogy Bajnai szavai felüdülésként hatnak a sok Szíjjártó, Selmeczi, Hoppál, Zsigó ökörségek után. :)
nemkati
@verőce21: Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Bilderberg-csoportról úgy fogalmazott: ha egy szervezet azt állítja magáról, hogy a világ legbefolyásosabb pozíciót betöltő embereit gyűjti össze egy konferenciára, és ebben a kiválasztási rendszerben Magyarországról Bajnai Gordon jut az eszébe, akkor "ez egy sóhivatal vagy egy gittegylet".

A fideszesek szánalmas vergődésére adott frappáns választ az egyik legzseniálisabb magyar politikus a Magyar Nemzet ostoba kérdésére ezzel: rágtam a gittet. :)))
JAJMÁR
"Megbízták-e Bajnait valamivel a hatalmasságok"? :) Bajnai is egy hatalmasság volt ott, kedves mno, nem a csicska :)
Hú, de kíváncsiak, most aztán hogy találják ki, hogy Kelet felé, vagy Nyugat felé, meg egyáltalán? ! :)))
verőce21
@nemkati: (21:49) Ez tényleg olyan megbotránkoztató megállapításom volt, mint egy hitbuzgalmi lapban Isten létét tagadni. :)
nemkati
@verőce21: Á, nem, annyira azért nem volt említésre méltó. Bajnai klasszisokkal több, mint azok, akik kisebbíteni, vagy sározni próbálják. De ezzel együtt tudunk élni, ő is, mi is. :)))
verőce21
@nemkati: (22:23) És elcumiztok most pár napig ezen a híren, táplálék helyett is. :)
nemkati
@verőce21: Na azt azért nem, kicsit elrugaszkodott a képzeleted a valóságtól, de ez megszokott. Bajnait meghívták, mást nem, fideszbarmokat végképp nem. Hogy mi történt, nem kötik senki orrára, ennyi. Aki ezen még napokig képes cumizni, az nem az Együtt2014, a PM, bármelyik ellenzéki párt, vagy szimpatizánsai, sokkal inkább a gazember kormány és csatolt részei, nekik táplálék az ezen való rugózás még napokig. Nekem pl ennyi volt és vége, de azért magamban mosolygok sokat, mekkora a sárgaság a narancsvidéken Bajnai részvétele miatt. :DDDDD
Vadlaci
Mi van az összeesküvés elmélettel, amely szerint Bajnai vezeti Mo ellen a nemzetközi összeesküvést ? Helyreigazítás nem lesz, a hazudozót nem jelentik fel ?
nemkati
@Vadlaci: Még akár ez is lehet. Bajnai minden rágalmazási pert megnyer, már ebből is nagy vagyona lehet. :)))
verőce21
@nemkati: (22:44) Igen, ennek a világnak már csak egy öröme van számotokra, a nyomorultak öröme, a káröröm. :)
verőce21
@m.macskosz: (22:53) Talán valóban csak a sokoldalúsága miatt hívták meg. Bajnai mint humorista. :)
coni
Korábban Martonyit is meghívták? Ő is gittet rágott?
coyote3
Hiába, az irigység, hogy a NER vezetőit nem vették semmibe komoly seggnyalásra késztetik az MNO firkászait. mert újságírónak az ilyen nyaloncokat nem nevezhetjük...
adrenalink
Annyit legalább megtudtunk, hogy a hét végén Bajnai volt a Bilderberg elnöke, mert a gittegylet alapszabálya, hogy az elnöknek naponta legalább egyszer meg kell rágni a gittet. /lásd: Pál utcai fiúk/:-)
Mobil123
Hát ezen jót vigyorogtam . Jó válaszok voltak!! :-))
adrenalink
@m.macskosz: tegnap 21:18-ra Tavaly, amikor a bp-i buszok tele voltak az Ő, és Gyurcsány fényképével, szóvá tett, hogy előnyösebb képet is találhattak volna róla...:-)
keresztapa
Bajnai rágott, de nem azt amit nyilatkozott!
Knapp75
Kár, hogy nem Szili Katiékat hívták meg, akkor már a Kossuth Rádióban hallgathatnánk a konferencia hanganyagát, mint anno az öszödi beszédét...
dömdödöm
Az igazság az hogy a Maffia szó az nemzetközi és az utóbbi időben elég sűrűn hangzott el mind két oldalról ,szerintem ha már itt van a pénzük és a jövőben is szeretnék hogy itt legyen valakinek fel kell őket világosítani hogy akkor van -e itt Maffia ? Milyen Maffia ? miért van ha van és kik azok ? .
jancsik68
Az un magyar nemzet ma már nem egy komoly média, a gyenge képességüeknek van rá szüksége.Normális ember nem igen veszi kezébe
Manhattan
Ha egy volt miniszterelnököt hívnak meg az Kósa szerint baj. Amikor 2008-ban Martonyit hívták meg, akkor miért nem hőbörgött, pedig akkor ő csak egy volt külügyminiszter volt? No ezt hívom én a kettős mércének.
m.macskosz
@Nil: Egyet én is.
Nagyon sokat azonban nem, sajnos. :)
perfekt
Hogy nem hazánk érdekei mellet szólalt meg, az biztos.Oligarha.
asztmás
Amikor Martonyi volt jelen ő sem mesélt semmit. Kár ezen agyalni, ott volt , ő volt ott, akár mit csinált , lelke rajta . Ha az ország ellen beszélt akkor is , ha mellette akkor is.
jancsik68
@perfekt: Honnan vannak az információid,csaknem az un magyar nemzet c . förmedvényből.Viki érdeke nem az ország érdeke.Ő nem a magyar nemzet,hanem annak csak egy satnya tagja!!!@Manhattan: Kósa az estin vásárolt gimnáziumával mit kezeden az értelmes emberek tanácskozásán.Először tanuljon me normálisan vitatkozni!!Igaz a debrecenieknek igy is megfelel,az egy civis város!!
perfekt
@jancsik68: A pestieknek nem kell érdeklődni merre folyik a Lánchíd.Elég elmenni olyan helyekre, ahol nem sok a politikus--mégis anekdotákat hallhatsz.Nem sokat adok ezekre--csak a tapasztalatokra, az pedig ezt diktálja.Semmi más ,mint egy pénzért mindenre vevő bankár.A Magyar Nemzet című újság nekem még életemben nem volt a kezemben--és nem is lesz!Nem ő az egyetlen--ha ez megnyugtat--a kutyámat nem bíznám rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.