Aki az Origo stábjából ma délután részt vesz a kirúgott főszerkesztő, Sáling Gergő melletti szimpátiatüntetésen, annak másnap már be se kell mennie dolgozni – a Népszava információi szerint ez a "jótanács" hangzott el szóban a szerkesztőségben.

A Kettős Mérce blog a Facebookon szervez tüntetést ma délután 5 órára a Dob utcához az Origo székháza elé, miután a főszerkesztőt hirtelen elmozdították a helyéről.

A lap tulajdonosa a megváltozott olvasói szokásokkal és szinergiával indokolta a lépést, miközben a lap munkatársai azt közölték, nem feltétlenül látják a lap működését lehetségesnek egy ilyen lépés után.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Qrbáni diktatúra...hajrá birkák...erre szavaztatok...folytatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@bencemacska: Haragudhatsz,, ahogy én is. De megyünk vele valamire
csip-csop
ez a pofàtlansàg teteje! kirughatjàk az embert , mert megy tuntetni? szègyen gyalàzat! azokra piszkos miniszterre nezve.
csip-csop
@micfild: igazad van, ezt akarta a tobbsèg, ràszavaztak a fideszre, mostmàr csendben kell lenni akik ràhuztak a keresztett. ez vanb ezt kell szeretni, tetszik vagy nem ez van.
csip-csop
@micfild: sajnos igy nem megyunk semmire! csak egy megoldàs lenne! de azt nem irhatom ide.
Grafix69
Mondtam én ,hogy rájuk fog dőlni a saját disznó óluk.
perfekt
Sürgősen meg kell alkotni itt a Propin is éppenséggel--egy saját "odamondós" rövidítések szótárát--amivel Pl: Lázárt tudom jellemezni mondjuk---mert kiírni--teljesen, az kész kirúgás.És elküldjük priviben egymásnak.Így vidáman tudjuk egymást is szidalmazni:-))Ja, és én nem a Fidesz szavazóira haragszom,mert majd mostanában rájönnek..hogy nem ilyen lovat akartak.2018 ra elfogynak mint a hold--igaz addig torkosborz___

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.