Elsősorban azt kell eldönteni, hogy közpénznek vagy magánpénznek minősülnek-e a Norvég Alap támogatásai - mondta Lázár János. Ha közpénznek, akkor nem érti, miért okozhat konfliktust, hogy az állam ellenőrizné ezek útját.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Mert nem igaz, amit mond: "miért baj, ha az állam ellenőrizni akarja a közpénzek útját", mivel nem az állam akar ellenőrizni, hanem személy szerint ő akarja elosztani!
Pisti271
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy közpénznek vagy magánpénznek minősülnek-e
Lázár János hotelszámlái.
Don Quijote
Elsősorban a CÖF-ét döntse el a bugris,és számoljon el vele!!
bencemacska
Mert nem igaz, amit mond: "miért baj, ha az állam ellenőrizni akarja a közpénzek útját", mivel nem az állam akar ellenőrizni, hanem személy szerint ő akarja elosztani!
Pisti271
Közpénznek minősülnek, de nem magyar, hanem norvég közpénznek.
Az állam ellenőrzi, de nem a magyar, hanem a norvég állam,
mert az ő pénzük, ők az illetékesek.
Így kielégítő?
Senara
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy közpénznek vagy magánpénznek minősülnek-e a Norvég Alap támogatásai ... .. A Magyar közpénzből támogatott határon túliak sem a Norvég parlament " belügye " , ügye kedves lézer papzsák ?
creativehun
Azért baj...Te kis szarjankó ...mert a haverjaiddal együtt az egyéni gazdagodásotokra használtok mindent amihez hozzáfértek...és mivel ezt a nem hülyék tudják...a hülyék meg úgy is rátok szavaztak...ezért nem szeretnék ha az enyves kis kezecskéteket beledugnátok más pénzébe...ahelyett,hogy inkább megköszönnétek,hogy van olyan balfasz ország még,...aki ide egy vasat is invesztál amíg Ti vagytok hatalmon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok