Az Együtt-PM számításai szerint a kamatterhekkel és az önrésszel együtt akár a hétezer milliárd forintot is elérheti a paksi erőmű bővítésének teljes költsége. Jávor Benedek a szövetség társelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján úgy számolt, hogy a tízmilliárd eurós, vagyis körülbelül 3050 milliárd forintos hitel kamatterhei még optimális esetben is elérhetik a 3200 milliárd forintot. Hangsúlyozta, hogy ennek alapján a kamat magasabb lesz, mint a teljes hitelösszeg, az önrész pedig körülbelül 750 milliárd forinttal még tovább növeli a költségeket.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kinek higyjek, kinek higyjek tündérország kuszaszemű álomlovagjának, vagy a pm-nek...
öööö azt hiszem az utóbbinak...erre nagyon rá fog kefélni az ország...
csapnivalo
Ááá... simán kifizetjük. Majd kiadunk dollár kötvényt a világ legmagasabb kamatján, abból kifizetjük az oroszokat, hogy ne bántsanak, és a dollártulajdonosoknak meg beintünk, hogy nincs fedezet. Kis herce-hurca, szomorú tekintetek, tárgyalásosgatások, aztán a németek kifizetik az egész cehhet.
bundi
kíváncsi vagyok, hogy a mostani 85 százalékos államadósságot mikor próbálják lenyomni az unió torkán... valamint hogy adják elő, hogy erre még 10 százalékot ráhúznak az ősszel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.