Fideszes-MSZP-s összefogásban lobbiznak helyi képviselők azért, hogy ne csak Debrecen és Székesfehérvár, hanem a borsodi megyeszékhely is otthont adhasson egy fontos intézménynek - írta a helyi hírlap. Az újság fórumán a Belügyminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériumának neve merült fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Márpedig,van az a pénz amit közösen lenyúlva is szépen lehet éldegélni.Össze illik, mi összetartozik.Ez az igazi regény-egy pofátlan Érdekházasság--mondhatni Csöbörből vödörbe--avagy Vargába .Na annak a városnak még csak ez hiányzik, a kötődős Balogh-al.Ágyaztok a Jobbiknak-az önkori választásokra --Hajrá!
Jávor
@perfekt: Marhaság! Ezzel a lépéssel épp a Jobbik vitorlájából fognák ki a szelet. Bár nem hiszem, hogy az olajszőke Pintér szívesen otthagyná Bp-t Miskolcért, de ki tudja...
perfekt
@Jávor: Te biztos Miskolcon .élsz--hogy ilyen bátor vagy.Én néhányszor előfordulok ott, sok a barátom kikkel napi kapcsolatban vagyok.És én szót sem ejtettem,arról kit te említesz.
Igazi Trebics
A vidékfejlesztési államtitkárságot nem Kecskemétre kell telepíteni, hanem Gyűrűfűre! Ott aztán megismerkedhetnek a tisztelt aparatcsikok a "magyar vidék" rögvalóságával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.