Hadd kérdezzem meg, Echo tévétől van itt valaki? Hír TV? Magyar Nemzet? M1? - kérdezi végig a Magyar Krónika első számának bemutatójára érkezett újságírókat egyre ingerültebben Bencsik András Demokrata-főszerkesztő. Bár percekkel ezelőtt még arról beszéltek, hogy az újság az örömhírt, a jókedvet, a fikakultúra tagadását hozza majd el, Bencsikre ebből nem sok ragadhatott át, mert vöröslő arccal veszi tudomásul, hogy a szerinte vele egy oldalon álló szellemi körből senki sem volt kíváncsi a sajtótájékozatóra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A lap tízezer példányban készül, ennek nagyjából felét ingyen küldik majd iskolákba és közkönyvtárakba...

Na ezt nem kéne! Nem kéne közpénzből ingyen rombolni ízlést, objektív tájékoztatást, kulturális igényt!
nemkati
Közpénzből ingyen, fából vaskarika, stb. Ez igen. Ha az első 3 aszámot a Fidesz pénzeli, az derék dolog, valamit legalább visszaadnak amit elraboltak a közösből. De a közösből haszontalan, felesleges dolgokra költeni pazarlás, káros, ártalmas dolgokra köteni viszont elvetemült bűn.

És a nem fizetett hirdetések fogják eltartani a 4., 5., későbbi számokat is? :))))
Vagy akkor már lesznek fizetett hirdetések is benne, amit majd jól megreklámadóztatnak? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.