Olvasásban gyakorlottabb, élesebb szemű internethasználók már egy ideje észrevehették: ritkulnak a posztok mostanában. Ennek meglehetős prózai okai vannak: egy ideje már szarok az egészre. Akárhogyan is: drága olvasó: majdnem négy évem ment rá, hogy gondolkodjanak kicsivel többen ebben az országban. Hát, így sikerült. Ezek szarnak minderre. Azt hiszik, ha meghúzzák magukat csendben, majd elfeledkeznek róluk. Hogy megúszhatják. Hogy rájuk nem kerül sor, hogy így is lehet élni. Hogy amiről nem veszel tudomást, az nem is fájhat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Részemről nagyon sajnálom, gondlom a fidesz fanok kevésbé !
És egyre többen teszik ezt pedig csak most kellene igazán beindulni
a józan gondolkodású blogolóknak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nemkati: 11:34 Csak nehogy erre a sorsra jussanak ők is. A Propin is megfogytak a blogolók, pedig egyáltalán nem mindegy, semmi sem mindegy, még az sem, hogy tudom, mások is gondolkodnak úgy, mint én ! Az sem mindegy, hogy tudom, a másik oldalon is vannak értelmes emberek, ha nem is értem ők miért látják a jövőt ezen az úton fényesebbnek, amelyiket én aggasztónak látom.
A fészbukos propin viszont nagyon sokan lettek, ezért én oda is betettem a "lábam", Mkovach Kora néven. Nem vagyok feladós fajta :)
nemkati
@JAJMÁR: Áhááááááááááááá! Akkor Téged idéztelek valamelyik nap? Jó tudni! :DDD
JAJMÁR
@nemkati: 12:58 Igazán jólesett :))))
nemkati
@JAJMÁR: Az alapötletet te adtad, én csak bővebben kifejtettem, a tetszikeket mégis én kaptam. Remélem a fészbukon kaptál rá soksok lájkot. :)
JAJMÁR
@nemkati: 03:04 Igen, kaptam. A lényeg, hogy jól ki lett "beszélve", és hiszem, hogy alakítanak ezek a viták az embereken. A Te okos hozzászólásaid és kifejtéseid biztosan, de van itt sok értelmes ember, én is sokat tanultam itt.
Ezért is érdemes.
Desischado
Épp most nem szabad feladni!!! Hallatni kell a hangunkat! orbán főhazugovicsnak ne szerezzünk már sikerélményt, azzal, hogy kussolunk! Harcra fel! Nem lesznek mindig hatalmon ők sem! Egyszer minden véget ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.