A Demokratikus Koalíció vezére szerint felnőtt középpárttá vált. A kormánypárt viszont úgy látja, senki nem kér a volt miniszterelnökből, aki csak hergel.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A DK ma a magyar baloldal legdinamikusabban épülő pártja, az elmúlt 24 évben egyetlen politikai erő sem ért el ilyen gyorsan tízszázalékos választási eredményt. A baloldali tömörülések közül ma a DK van a legjobb állapotban, "világos politikai vonalvezetése van, egységes vezetése, belső viták nem terhelik", és növekvő pályán van.
spu00
Ha valaki egy torta egy részét elviszi, az nem jelenti, hogy sütni is tud, esetleg mást.
aloe
@Manhattan: netán ott is egy "diktátor" uralja a sakktáblát??? hoppá!! vigyázz mit szólsz . Azt remélem tudod,hogy 20 évük van az építkezésre kb.
aloe
@spu00: a DK akkor lesz valami, ha gyurcsányt kivágják, mert vele csak max. 15%-ig lehet növekedni. és az semmi. de hol van még 2020? Ráérünk nézegetni "ádáz harcaikat". jelenleg nevetségesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.