A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a DK elnöke képtelen megérteni, hogy a magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból.

A Fidesz az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc aznapi sajtótájékoztatójára reagált,  ahol a pártelnök célként jelölte meg, hogy a DK a következő négy évben kormányzóképes erővé váljon, és képesek legyenek arra, hogy más demokratikus erőkkel együtt 2018-tól – vagy "ha úgy hozza a sors", akár már korábban is – kormányozzák az országot.

A Fidesz szerint az emberek világossá tették 2010-ben és idén már két választáson is, hogy nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból.

"A mindenáron a hatalomba visszatérni akaró Gyurcsány Ferencen és Bajnai Gordonon kívül ugyanis mindenki látja, hogy nemcsak az országot tették tönkre, hanem az egész baloldalt is. Gyurcsány Ferenc, ahogy régen, úgy most is csak uszítani és hergelni tud" – írták a közleményben.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Ezek a mocskos maffiózók rettegnek Gyurcsánytól, mint ördög a tömjénfüsttől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Szeretném felhívni a Fidesz figyelmét, hogy én nem hatalmaztam fel soha, hogy helyettem bármikor is nyilatkozzon. Persze a sok Fidesz talpnyalo nem is kér mert csak így lehet tollasodni, ha ők vannak hatalmon. Azt viszont én jelentem ki a magam nevében, hogy nekem velük van a hócipőm, és boldog lennék,ha soha többé nem kéne áldásos tevékenységüket élveznem.
Vadlaci
Én sem kérek a magukat jobboldalinak valló anarchistákból, a magukat kereszténynek kikiáltó szélhámosokból. Demagóg, hazug szöveggel megvezették az országot, tehát árulók, csalók. ez kell nekünk ! Nem sírom vissza Gyurcsányt,mert őt meg a Kóka vezette meg, de hogy a fidesz mást sem tud szidni, mint, mint Gyurcsányt, ez azt jelenti, hogy be vannak szarva tőle, félnek, ezért kell naponta valamilyen baromságot mondani róla. Ha sokszor szidják ugyanazt a palit, akkor előbb-utóbb a nép szemében ellenséggé válik. /Ez a tömegpszichózis, amivel kiválóan él ez a mocsok banda./ Na ja Bajnait és az EU-t is szidják persze, de a fő ellenség a Fletó, mert több esze van, mint az egész bagázsnak. Szívatja is őket rendesen.
Desischado
@mate03: Ez engem is nagyon érdekelne!

@laszlobihari: Természetesen szabad! És köszönöm, bár már használhatnánk rajtuk!
kukac50
Orbántól még Gyurcsány is százszor becsületesebb!
aloe
@evacica: Tudod , amennyit le a kerék annyit fel. Most a felszálló ágban van a kerék ., ami legalább röpke 20 évet fog jelenteni. ezt mi fideszes talpnyalók , úgy érzem simán megtudjuk csinálni. véleményem : baloldali talpnyalók már éppen elég ideig hatalomban tartották a nemzetrontó szocialistákat . ennyi Tisztelettel.
evacica
@aloe: Hát a húsz évben azért nem vagyok olyan biztos, bár az igaz, hogy a FIDESZ és "nagy és bölcs" vezetője minden tisztességtelen dologra képes azért, hogy a hatalmat és a pénzes ládát biztosítsa maguknak. Még ahhoz is gyáva, hogy becsültessen méresse meg magát! A választási törvényt nem győzik változtatni, csak, hogy nyerhessenek. Szégyellném magam a helyükbe, igaz a szégyenérzet náluk ismeretlen fogalom, na meg a tisztesség is. Mélységesen sajnálom ezt a szegény országot és a sok szűk látókörű embert akiket ezzel a sok üres dumával meg lehet etetni. ,és nem a tényeknek hisznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.